کسب مقام قهرمانی و نائب قهرمانی رباتیک واحد در مسابقات خیام نیشابور

کد خبر: 270 تاریخ انتشار: 1394/6/17
مدیر مرکز رشد واحد ساری از کسب مقام قهرمانی و نایب قهرمانی تیم رباتیک این واحد در سومین دوره مسابقات رباتیک کشوری خیام در نیشابور خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، محمد محمدزاده با توجه به برگزاری سومین دوره مسابقات رباتیک خیام در واحد نیشابور گفت: در این دوره از مسابقات بیش از 150 تیم از دانشگاه‌های مختلف دولتی و غیردولتی شرکت داشتند و مسابقات از سطح کیفی بسیاری بالایی برخوردار بود.

وی با بیان اینکه دو تیم از مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در لیگ جنگجوی سبک وزن شرکت کردند، افزود: هر دو تیم حاضر این مرکز توانستند مقام قهرمانی و نایب قهرمانی را کسب کنند.

محمدزاده با توجه به حضور تیم رباتیک مرکز رشد واحد ساری در مسابقات مختلف استانی و کشوری، ادامه داد: از آغاز فعالیت مرکز رشد واحد ساری تیم‌های رباتیک این مرکز توانستند در مسابقات ایران اپن، مسابقات ملی رباتیک کردستان و مسابقات استانی نیز مقام‌های برتر را کسب کنند.

مسابقات رباتیک خیام نیشابور از 12 تا 14 شهریور با حضور بیش از 150 تیم از دانشگاه‌های مختلف کشور و در هفت لیگ امدادگر واقعی، جنگجوی سنگین وزن، جنگجوی سبک وزن، تعقیب خط ویژه، مین یاب، ربات عمود پرواز و ربات‌های نمایشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور برگزار شد.

.

برچسب‌ها :

آمار بازدید       امروز: 1465    ديروز: 4984    اين ماه: 1465    تاکنون : 2914458