ششمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برگزار شد/ اعطای حکم سه رئیس واحد

کد خبر: 339 تاریخ انتشار: 1394/10/22
دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: «ما باید در جمع واحدهای دانشگاهی سراسر کشور به یک واحد به نام دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شویم و باید اطلاعات ارسالی به سازمان مرکزی بسیارشفاف باشد تا بتوان برای تقویت و رفع نقاط ضعف واحد‌ها تصمیم‌گیری کرد.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر کیومرث نیازآذری در ششمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که با حضور دکتر محمد صالحی رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و روسای واحد‌ در تنکابن برگزار شد، هدف برگزاری از این جلسه را بحث و بررسی درباره چشم‌انداز برنامه ششم و بودجه سال ۱۳۹۵ استان مازندران، بررسی تعهدات رشته‌های تحصیلات تکمیلی، برگزاری کلاس‌های آموزشی در روزهای پنجشنبه و مسائل مربوط به حق تخصص مالی، مبالغ حق التدریس و پایان‌نامه دانست.

وی با تاکید بر نظر دکتر میرزاده مبنی بر ارائه اطلاعات شفاف به سازمان مرکزی گفت: «ضرورت این موضوع امروز بیش از پیش احساس می‌شود، ما باید در جمع واحدهای دانشگاهی سراسر کشور به یک واحد به نام دانشگاه آزاد اسلامی تبدیل شویم و باید اطلاعات ارسالی به سازمان مرکزی بسیار شفاف باشد تا بتوان برای تقویت و رفع نقاط ضعف واحد‌ها تصمیم‌گیری کرد.»

دبیر هیأت امنای استان مازندران با توجه به طرح تجمیع ۳ از سوی ریاست عالی دانشگاه بیان کرد: «میرزاده در مصاحبه‌های خود بر دانشگاه برنامه محور با بودجه مرکزی تاکید می‌کند.»

نیازآذری در زمینه مسائل آموزشی گفت: «ما شاهد رشد روزافزون تحصیلات تکمیلی در واحد‌های سطح استان هستیم.»

در پایان این جلسه حکم ریاست سه تن از روسای واحد‌های استان (واحد چالوس، نور و نکا) که حکم سرپرستی آنها در جلسه هیأت امنای قبلی به ریاست تبدیل شد به آنان اهدا شد.

برچسب‌ها : حکم روسای واحدها - حکم روسای واحدها - دکتر نیازآذری - دکتر نیازآذری - واحد تنکابن - واحد تنکابن

آمار بازدید       امروز: 1927    ديروز: 4056    اين ماه: 119290    تاکنون : 2608205