تایید حکم 6 معاون در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

کد خبر: 340 تاریخ انتشار: 1394/10/23
با رای مثبت کمیسیون انتصابات استان مازندران، حکم معاونت 6 سرپرست حوزه های مختلف واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تایید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، در جلسه کمیسیون انتصابات استان مازندران که صبح امروز با حضور دکتر کیومرث نیازآذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان در واحد ساری برگزار شد بعد از بررسی و مصاحبه با رای مثبت اعضا، تبدیل احکام  معاونت 6 سرپرست از حوزه های معاونت واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی استان مورد تصویب قرار گرفت.

بدین ترتیب محمدتقی شجاعی مهر بعنوان معاون دانشجویی و فرهنگی واحد تنکابن ، شایان قبادی بعنوان معاون فرهنگی و دانشجویی واحد بابل، نیما رنجبر مالی دره بعنوان معاون مرکز محمودآباد، حسین علی پاشاپاسندی بعنوان معاون آموزشی و فرهنگی و دانشجویی واحد بهشهر ، یاسر رستمیان بعنوان معاون عمرانی واحد ساری و داریوش حمیدی بعنوان معاون آموزشی و پژوهشی واحد سوادکوه منصوب شدند.

گفتنی است طبق مصوبه سازمان مرکزی دانشگاه معاونین کلیه واحدهای استانی، باید توسط شورای انتصابات استان انتخاب شوند.

در حاشیه این جلسه دکتر نیاز آذری بر لزوم تعهد و مسولیت پذیری تاکید کرد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یک مجموعه غیر دولتی و مستقل است تصریح کرد: کلیه مسئولین باید نسبت به امورات واحدها دقت ، نظارت و تعهد بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه آینده دانشگاه وابسته فعالیتهای امروز مجموعه است گفت: ریاست عالی بزرگترین دانشگاه حضوری جهان نقشه راه را ترسیم کردند که آن هم فعالیتهای دانش بنیان و علم محور است و  کلیه روسای واحدهای استان و معاونین باید در این زمینه تلاش و حرکت نمایند.

برچسب‌ها : انتصاب - حکم 6 معاون - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر نیازآذری - مازندران

آمار بازدید       امروز: 372    ديروز: 3016    اين ماه: 13123    تاکنون : 2502038