دکتر نیازآذری:

تا سال آینده 3 واحد دیگر دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از زیان‌دهی خارج می‌شوند

کد خبر: 343 تاریخ انتشار: 1394/11/2
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با اشاره به اهداف افق 1404 کشور گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی نقش برجسته‌ای در آموزش عالی کشور دارد و در صورت حمایت سیاست‌های کلان کشور از این دانشگاه، می‌تواند در تحقق اهداف عالیه نظام مقدس نقش موثری ایفا کند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر کیومرث نیازآذری در چهارمین شورای معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دانشجویی و فرهنگی با توجه به تاکیدات ریاست عالی دانشگاه بر نگاه سازمانی و تشکیلاتی اظهار کرد: رقابت واحدها باید با صداقت، صمیمت و با کیفیت همراه باشد و منافع کلی سیستم در نظر گرفته شود و با عقل و خرد جمعی همه واحدها و مراکز آموزشی استان با همکاری و با تعاملات خوب نقاط قوت را تقویت و تعالی بخشند و در از بین بردن نقاط ضعف تلاش کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ادامه داد: با درایت و هوشمندی دکتر میرزاده و حمایت مدیران استانی در مازندران، تعداد واحدهای زیان‌ده استان از 10 واحد به 5 واحد در سال 94 کاهش یافت و پیش‌بینی می‌شود تا سال آینده 3 واحد دیگر نیز از زیان‌دهی خارج شوند.

وی با بیان اینکه بسیاری از واحدهای استان در گسترش تحصیلات تکمیلی رشد خوبی داشتند تصریح کرد: پیش‌بینی بودجه همه واحدهای استان بر اساس برنامه ریزی است و واحدها باید در ارائه آمار و اطلاعات در برنامه ریزی مومن و صادق باشند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان در مورد مصوبات این جلسه گفت: با توجه به تصمیمات مقرر شد تا در نیمسال جدید تحصیلی معاونان آموزش و تحصیلات تکمیلی واحدها برای تکمیل موظفی اعضای هیات علمی تمام وقت مانند نیمسال اول با سایر واحدها همکاری داشته باشند.

نیازآذری برگزاری مسابقات شفاهی حفظ و قرائت قرآن کریم و اذان در روز چهارشنبه 12 اسفند در واحد آیت الله آملی را از دیگر مصوبات این شورا عنوان کرد.

وی در پایان با بیان اینکه مسابقات قرآن و عترت کارکنان در دهه سوم بهمن در واحدهای استان برگزار می‌شود تصریح کرد: طرح سوالات این مسابقات بر عهده کانون‌های قرآن و عترت واحدها است و حق الزحمه آن مطابق مصوبه شورای فرهنگی واحد پرداخت می‌شود.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی مازندران - دکتر نیازآذری - شورای دانشجویی و فرهنگی

آمار بازدید       امروز: 4109    ديروز: 2238    اين ماه: 22812    تاکنون : 2413867