جلسه هیات امنای دانشگاه آزاداسلامی استان مازندران:

هزینه شهرک‌های فناوری از بخش‌های صنفی و خدماتی تامین می‌شود

کد خبر: 346 تاریخ انتشار: 1394/11/5
دوازدهمین جلسه هیات امنای استان مازندران با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با هدف تصویب بودجه و برنامه ششم استان برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر حمید میرزاده در جلسه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران توسعه تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اسلامی را پاسخ به یک نیاز و مطالبه اجتماعی دانست.

او گفت: «متاسفانه سالانه ده‌ها هزار نفر از دانشجویان دارای مدرک تحصیلی لیسانس یا فوق‌لیسانس برای ادامه تحصیل به خارج از کشور می‌روند و ارز زیادی هم به همین دلیل از کشور خارج می‌شود. علاوه بر این خروج دانشجویان از کشور تبعات فرهنگی را به همراه دارد. بنابر این وظیفه اسلامی و ملی ما ایجاب می‌کند که برای توسعه علمی کشور و پاسخ به تقاضای بالای اجتماعی ظرفیت‌های لازم از جمله استاد، فضای آموزشی و تجهیزات لازم را برای امر تحصیلات تکمیلی فراهم کنیم.»

دکتر دانشیان رییس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی نیز درباره تعداد رشته‌محل‌های این استان گفت: «از سال 92 تا کنون تعداد رشته محل‌های کارشناسی‌ارشد به 567 رشته‌محل و تعداد رشته‌محل‌های دکتری به 167 رشته‌محل افزایش یافته است.»

او افزود: «در این استان تعداد رشته‌محل‌ها اعم از کاردانی و کارشناسی در سال 92 از هزار و 271 رشته‌محل به هزار و 916 رشته‌محل افزایش یافته است.»

هزینه شهرک‌های فناوری از بخش‌های صنفی و خدماتی تامین می‌شود

مهندس محسن هاشمی، معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی درباره وضعیت پروژه‌های عمرانی واحدهای استان مازندران گفت: «این استان در حال حاضر دارای 11 هزار مترمربع پروژه عمرانی با پیشرفت 60درصد است که برای اتمام آن نیازمند 9 میلیارد تومان نقدینگی است.»

او در این جلسه بر ضرورت ایجاد شهرک‌های شفا در مراکز استان تاکید کرد و افزود: «طرح ایجاد شهرک‌های فناوری از سال 74 به تصویب رسید و در دولت اصلاحات اولین کلنگ احداث آن در مجاورت شهرک پردیس زده شد که با وجود گذشت 20 سال از آن به طرح موفقی تبدیل شده است.»

هاشمی گفت: «دکتر میرزاده با ورود به دانشگاه آزاد اسلامی، طرح ایجاد شهرک‌های فناوری آزاد را نیز در دستور کار خود قرار داد. بنابر این مقرر شد هر استان یک شهرک فناوری ایجاد کند. این شهرک‌ها طوری طراحی شده اند که هزینه‌های آن از محل بخش‌های صنفی و خدماتی پیش‌بینی شده در آن تامین شود.»

برچسب‌ها : دکتر میرزاده - محسن هاشمی - هیات امنا استان - دانشگاه آزاد اسلامی مازندران - محسن هاشمی - هیات امنا استان

آمار بازدید       امروز: 903    ديروز: 4984    اين ماه: 903    تاکنون : 2913896