دکتر کیومرث نیازآذری در افتتاحیه شانزدهمین اجلاس س:

تجاری سازی ایده ها را باید با هدف تولید و کارآفرینی دنبال کرد

کد خبر: 361 تاریخ انتشار: 1394/11/15
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در ادامه با بیان اینکه این اجلاس در راستای ادامه تبادل نظر و تشریک مساعی درباره روند بهبود مستمر کیفیت فعالیت های باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان است، گفت: اکنون تولید علم در دانشگاه و تجاری سازی ایده از اهمیت خاصی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر کیومرث نیازآذری ضمن خیر مقدم و  تبریک دهه مبارک فجر گفت: انقلاب ما حاصل نظریه و تفکر دوراندیشانه  و عمیق حضرت امام(ره) بوده است که امروز این تفکر بعنوان یک تئوری بزرگ و عامل بیداری ملتها در دنیا مطرح است.

وی با بیان اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران یک دگرگونی را ایجاد کرد افزود: آنچه که امروز موجب بیداری جهان و جهان اسلام شده است از آزادی خواهی ، عدالت طلبی و استکبار ستیزی انقلاب اسلامی ایران الگو می گیرد.

نیازآذری با بیان اینکه رویکرد حمایت از نخبگان و پژوهشگران باید تقویت شود ،گفت: صاحبان فکر و ایده باید مورد حمایت جدی قرار بگیرند تا علاوه برحفظ آنان در داخل کشور ، تجاری سازی ایده های آنها را با هدف تولید و کارآفرینی دنبال کنیم.

وی با بیان اینکه در مجموعه دانشگاه فرصت بسیار خوبی برای فعالیتهای علمی و پژوهشی و تجاری سازی وجود دارد گفت: دانشگاه آزاد بطور جدی بدنبال درآمدهای غیر شهریه ای است و ریاست دانشگاه دکتر میرزاده نیز از بدو فعالیت خود این موضوع را پیگیر هستند و این یک موقعیت بسیار خوب برای مخترعان و صاحبان ایده است.

نیازآذری با اشاره به اقدامات ثمربخش و ارزشمند باشگاه پژوهشگران جوان  و نخبگان گفت: این باشگاه فرصت و شرایط بسیار خوبی را برای حمایت از  ایده ها و طرحهای مخترین و تولید آن بوجود آورده است که موفقیتهای اعضای این باشگاه در عرصه های مختلف ملی و بین المللی گواه این ادعاست.

وی  با بیان اینکه دکتر زارع از مدیران پرتلاش و موفق در دانشگاه هستند گفت: پیشرفت و توسعه باشگاه از تلاشها و پیگیریهای  دکتر زارع است و ایشان همواره در طول خدمت خود در دانشگاه منشع خدمات اثربخش در مسئولیتهای مختلف بوده اند.

در ادامه این مراسم نیز حضرت آیت الله نورالله طبرسی نماینده ولی فقیه در استان مازندران با بیان اینکه امام راحل خودباوری ملت را تقویت کرده است، گفت: اکنون ملت و مسئولان به نخبگان، بیشتر از هر زمان دیگری نیاز دارند.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران با تبریک ایام الله دهه فجر و یادآوری رشادتهای مردم ایران در سالهای انقلاب گفت: مردم برای بدست آوردن آزادی و تشکیل حکومت اسلامی در سایه هدایت و رهبری حضرت امام(ره) جان خود را هدیه کردند و زیر بار زور و تزویر نرفتند.

وی تاکید کرد: امنیتی که امروز درکشورمان داریم مثال زدنی است و در این دوره زمانی انتظار ملت از شما نخبگان و پژوهشگران دانشگاهی، تولید علم و تجاری سازی آن است و همه مسئولین نیز بخصوص در دانشگاه آزاد اسلامی از این موضوع حمایت می کنند.

گفتنی است در  این اجلاس سه روزه روسای باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان واحدهای دانشگاه آزاد در مورد چگونگی جذب و حمایت از نخبگان , حمایت و هدایت ایده های نوآورانه و تجاری سازی آن به تبادل نظر می پردازند.

در این مراسم دکتر زارع رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر ربیع فلاح جلودار استاندار مازندران نیز حضور داشتند و در پایان از روسای برتر باشگاه با اهدا لوح و جایزه تقدیر بعمل آمد.

برچسب‌ها : باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری - دکتر کیومرث نیازآذری

آمار بازدید       امروز: 647    ديروز: 4368    اين ماه: 30115    تاکنون : 2519030