واشقانی در اختتامیه شانزدهمین اجلاس باشگاه پژوهشگر:

دانشگاه آزاد اسلامی رتبه نخست تولید مقالات علمی را در پایگاه‌های معتبر دارد

کد خبر: 366 تاریخ انتشار: 1394/11/17
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه فعالیتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان متناسب با حرکات دانشگاه است افزود: روسای باشگاه باید توجه بیشتر به فعالیتهای دانش بنیان در باشگاه نمایند و در این مسیر بطور جدی و قوی فعالیت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، دکت ابراهیم واشقانی فراهانی در اختتامیه شانزدهیم اجلاس روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در ساری ضمن تبریک ایام دهه فجر گفت :حضرت امام خمینی با آینده نگری و دورنگری پیوند جامعه با دانشگاه و پیوند دانشگاه با نهادهای اجرایی کشور را بوجود آورد.

وی با بیان اینکه جوانان دیروز، جان خود را برای این انقلاب هدیه کردند گفت: فرزندان و جوانان امروز وطن باید قله های رفیع علم و دانش را با جهاد و تلاش فتح کنند.

وی بابیان اینکه خوشبختانه اقتصاد دانش بنیان و  فعالیتهای دانش بنیان بصورت یک فرهنگ در دانشگاه در حال شکل گیری است گفت: بر اساس آخرین آمار 77 مرکز رشد در کشور دارای مجوز فعالیت هستند که سهم دانشگاه آزاد اسلامی بیش از 35 درصد است. در این 77 مرکز 685 هسته واحد فناور و شرکت دانش بنیان مستقر است که از این تعداد 200 هسته و واحد در حال دریافت مجوز فعالیت می باشند وبرای رسیدن به چشم انداز سال 96 یکی از حرکات باشگاه پژوهشگران باید تاسیس مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان باشد.

وی با تاکید به افزایش کیفیت در طرحها و مقالات در باشگاه گفت: یکی از اولویت های روسای باشگاه تعامل با صنعت ، جامعه ،شناسایی نیازهای جامعه و تعریف پروژه در این جهت باشد.

واشقانی با بیان اینکه کشور ما از نظر ثبت مقالات علمی جایگاه خوبی در منطقه دارد گفت: در بسیاری از  پایگاه علمی معتبر ایران رتبه برتر را دارد اما از نظر ثبت اختراعات بین المللی این جایگاه رضایت بخش نیست.

وی در ادامه افزود: در این پایگاه های علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بین سایر دانشگاه های کشور رتبه نخست را دارد که باید برای ثبت و انتشار پتنت نیز بیشتر تلاش کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی  با بیان اینکه ثبت اختراعات بین المللی بسیار حائز اهمیت و مورد توجه دانشگاه است گفت : برای ثبت هر اختراع بین المللی تا 10 میلیون تومان جایزه نقدی در نظر گرفته شده است و  برای ثبت اختراع داخلی 1.5 برابر مقاله ISI جایزه پرداخت می شود.

وی با اشاره رعایت اخلاق حرفه ای علمی گفت: اعضای باشگاه در ارایه دادن طرحها و مقالات ارجاعات و اخلاق حرفه ای را رعایت کنند .

برچسب‌ها : باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان - دکتر ابراهیم واشقانی - شانزدهمین اجلاس - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 1901    ديروز: 4056    اين ماه: 119264    تاکنون : 2608179