بهداد سلیمی در گفت‌وگو با روابط عمومی:

در حال انجام تمرینات تخصصی هستم/ دانشگاه آزاد اسلامی از حامیان بزرگ ورزش است

کد خبر: 373 تاریخ انتشار: 1394/11/19
بهداد سلیمی گفت: «هدف اصلی و اول من سلامتی و بهبودی کامل است و بعد از آن تمام تلاش خود را برای کسب طلای المپیک به کار می‌گیرم.»

بهداد سلیمی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، درباره آخرین وضعیت جسمانی‌اش زیر نظر پزشکان اظهار کرد که اکنون وضعیت جسمانی‌ام خوب است و در حال انجام فیزیوتراپی و کارهای درمانی هستم و روز به روز حالم بهتر می‌شود.

وی در مورد آخرین تمرینات خود گفت: «فعلا در حال انجام تمرینات تخصصی هستم و روی عضلات بالاتنه کار می‌کنم و هنوز به پاهایم فشار نیاورده‌ام ولی ان‌شاءالله از یک یا دو ماه دیگر تمرینات پایین‌تنه را نیز شروع خواهم کرد.»

سلیمی در پاسخ به این سوال که آیا به مسابقات المپیک می‌رسید، اظهار کرد: «همه در این راستا تلاش می‌کنند و خیلی به دنبال این هستیم که این اتفاق بیفتد تا بتوانم به خواست خدا به مسابقات برسم.»

قهرمان المپیک لندن در پاسخ به این سوال که قبل از المپیک در مسابقه دیگری هم شرکت خواهید کرد، گفت: بله در مسابقات قهرمانی آسیا یا مسابقات جام فجر که در داخل کشور برگزار می‌شود، شرکت می‌کنم تا بتوانم جواز حضور در المپیک را کسب کنم.»

دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در واحد ساری در مورد فعالیت‌های ورزشی در این دانشگاه به آنا گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی تیم‌های خیلی قوی در رشته‌های مختلف مثل بسکتبال دارد و اگر بشود از سال آینده در رشته وزنه برداری هم فعالیت خواهد کرد.»

وی افزود: «مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی جزو حامیان بزرگ ورزش است و فعالیت خوبی دارد که با آمدن دکتر دادگان فعالیت‌ها بیشتر و بهتر شده است.»

سلیمی با اشاره به اینکه انتخابات مجمع وزنه‌برداری استان مازندران هم نزدیک است، گفت: «با وجود آقای رحیمی در هیات وزنه‌برداری استان وضعیت خوبی داریم و در هشت سالی که وی به عنوان رییس هیات استان بودند، پیشرفت خیلی خوبی این رشته در استان داشته و شرایط مازندران خیلی خوب شده است.»

گفت‌وگو: نوید محسنی

برچسب‌ها : بهداد سلیمی - بهداد سلیمی - نوید محسنی - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 274    ديروز: 7790    اين ماه: 139664    تاکنون : 3052657