چاپ کتاب دسترسی به خدمات درمانی در نظام سلامت توسط عضو هیات علمی واحد ساری

کد خبر: 377 تاریخ انتشار: 1394/11/20
کتاب دسترسی به خدمات درمانی در نظام سلامت ازسوی دکتر قهرمان محمودی عضو هیات علمی گروه آموزشی مدیریت خدمات بهداشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری منتشر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، کتاب دسترسی به خدمات درمانی در نظام سلامت به تالیف دکتر قهرمان محمودی و دکتر محمدعلی جهانی(عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل) به مولفه های موثر به دسترسی به خدمات درمانی در ایران نظیر ابعاد مشخصه های فردی ، نظام ارایه خدمات ، جغرافیایی ، سیاست گذاری سلامت ، راهبرد مدیریتی پرداخته است و رابطه بین ابعاد پنجگانه دسترسی تحلیل و میزان تاثیر هر یک از مولفه ها مشخص شد.

این کتاب در ابتدا به شمای کلی از وضعیت سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران ،ارائه خدمت در نظام سلامت، ساختار و تشکیلات بهداشت و درمان کشورمدیریت کیفیت، تامین منابع مالی، تمرکز گرایی، اصلاحات و مدیریت منابع انسانی در نظام سلامت می پردازد.

این کتاب در چهار فصل به چاپ رسیده است که در فصل اول نظام سلامت ، فصل دوم دسترسی به خدمات درمانی ، فصل سوم مدل های دسترسی به خدمات در مانی ، فصل چهارم مولفه های تاثیرگذار بر دسترسی در ایران مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است دکتر محمودی عضو هیات علمی گروه آموزشی مدیریت خدمت بهداشتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری  است و تاکنون 30 مقاله علمی و پژوهشی، 25 مقال ISI و 10 جلد کتاب دیگر در زمینه های مدیریت خدمات بهداشت، علوم پزشکی و بهداشت از وی به چاپ رسیده است.

برچسب‌ها : چاپ کتاب - قهرمان محمودی - مدیریت خدمات بهداشتی

آمار بازدید       امروز: 382    ديروز: 3016    اين ماه: 13133    تاکنون : 2502048