دکتر نیازآذری در نخستین شورای راهبردی فناوری اطلاع:

تجمیع داده ها و اطلاعات موجب هم افزایی مجموعه دانشگاه در ماموریت های مختلف و دشوار می شود.

کد خبر: 378 تاریخ انتشار: 1394/11/20
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در نخستین شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات استان در واحد ساری با اشاره به ماموریتهای چهارگانه این شورا گفت: امروزه توسعه یافتگی کشورها و سازمانها بر بستر فناوری اطلاعات و ارتباطات است که نشان دهنده اهمیت عملکرد این حوزه می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، دکتر کیومرث نیازآذری با بیان اینکه  گردآوری و تمرکز اطلاعات موجب شناخت دقیق از سیستم می شود افزود: برای یک مجموعه بزرگ دانسگاهی برنامه محور داشتن اطلاعات کامل  موجب  شناخت توانمندیها و نقاط ضعف  مجموعه است که یک امر ضروری است.

نیازآذری تجمیع داده ها و اطلاعات را از ویژگی مهم راهکارهای مبتنی یر فناوری اطلاعات دانست و افزود: شناسایی منابع و تعیین و تبیین درست ماموریتها می تواند موجب هم افزایی مجموعه دانشگاه در ماموریت های مختلف و دشوار شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی سیستم متمرکز استانی یک راهکار خوب و سازنده است گفت: استفاده از تکنولوژیهای نوین فناوری اطلاعات و ارتباطات موجب تسریع در امور، صرفه جویی اقتصادی و کاهش زمان انجام فرایندها می شود.

نیازآذری نظارت و پایش واحدهای استانی را از مصوبات این شورا عنوان کرد و گفت:با تصمیم شورای راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات استان در مرحله نخست بانک اطلاعات از کلیه منابع دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات واحدها گردآوری و تجمیع می شود و در آینده این فرایند به سایر حوزه ها بسط و گسترش خواهد یافت.

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - دکتر کیومرث نیازآذری - شورای راهبردی فناوری اطلاعات - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 294    ديروز: 7790    اين ماه: 139684    تاکنون : 3052677