با حکم دکتر میرزاده عضو هیات علمی واحد ساری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت

کد خبر: 380 تاریخ انتشار: 1394/11/21
دکتر همایون موتمنی استادیار و عضو هیات علمی تمام وقت گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با حکم دکتر حمید میرزاده به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، با صدور حکمی از سوی دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مرتبه علمی دکتر همایون موتمنی، استادیار و عضو هیات علمی تمام وقت گروه کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

در حکم میرزاده آمده است: باتوجه به پیشنهاد کمیته منتخب واحد ساری در خصوص ارتقای مرتبه جنابعالی به دانشیاری، موضوع در شصت و هفتمین نشست مورخ 13 دی 94 هیات ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

میرزاده ضمن تبریک به موتمنی در حکم خود آورده است: به موجب این حکم از تاریخ 12 آبان 94 به مرتبه دانشیاری گروه آموزشی مربوطه در دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا می‌یابید.

در پایان این حکم آمده است: امید است در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشا خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های موثرتری بردارید.

موتمنی مسئولیت‏‌های اجرایی مختلفی مانند رئیس شورای معاونین پژوهشی منطقه سه (مازندران و گیلان)، معاونت پژوهشی واحد ساری، مدیرمسئول مجله تخصصی کامپیوتر(ISC)، مدیریت گروه‏های آموزشی دکتری و کارشناسی ارشد کامپیوتر و همچنین عضویت در شورا‏ها و کمیته‏‌های تخصصی مختلف پژوهشی، آموزشی و فرهنگی در سطح واحد، استان و کشور را در کارنامه خود دارد.

حاصل تلاش‌‏های پژوهشی این عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری انتشار بیش از 45 مقاله ISI و 15 مقاله علمی- پژوهشی ، سخنرانی و چاپ ده‏‌ها مقاله در همایش‏‌ها و کنفرانس‌‏های ملی و بین المللی معتبر است.

اجرای بیش از ده طرح پژوهشی و چاپ پنج کتاب تخصصی و داوری در کنفرانس های معتبر بین المللی خارج از کشور از سایر فعالیت‏‌های این پژوهشگر محسوب می‏‌شود.

انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر و استاد نمونه در واحد ساری و منطقه در چند دوره، و همچنین انتخاب به‌ عنوان معاون پژوهشی برگزیده کشور از دیگر افتخارات وی است.

برچسب‌ها : ارتقا علمی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری - دانشیاری - همایون موتمنی

آمار بازدید       امروز: 1890    ديروز: 4056    اين ماه: 119253    تاکنون : 2608168