دعوت دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برای حضور پرشور در راهپیمایی روز 22 بهمن

کد خبر: 384 تاریخ انتشار: 1394/11/21
دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با صدور بیانیه ای برای حضور پرشور همه اقشار در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن دعوت کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

یوم الله 22 بهمن سالروز فروپاشی یک تاریخ ستم، بی عدالتی وفساد است.22  بهمن، نماد خیزش ملتی بزرگ و بیدار است که با پیروی از رهبری شجاع و فرزانه و با شهامت و ایثار، کاخ کهن رژیم ستمشاهی را ویران کرد و پایه های حاکمیت نظام مردم سالار دین بنیان را استوار ساخت.

درود بیکران خداوند شایسته ملتی است که با ایمان و عزمی راسخ و همتی بلند، علیرغم تمامی ناگواری ها و دشمنی ها هنوز هم با شور و شعور، ستبر و استوار و نستوه، آرمان های مقدس انقلاب اسلامی را فریاد می زنند.

و فردا دوباره روزی است که دریای پرخروش انسان های مؤمن، سرزمین پهناور ایران اسلامی را در بر می گیرد و شکوه و افتخاری دیگر می آفریند.

خانواده بزرگ دانشگاه اسلامی استان مازندران، دربرگیرنده استادان فرهیخته، دانشجویان سرافراز و مسئولان و مدیران و کارکنان متعهد و خداباور فردا همگام با دیگر اقشار، مردم مؤمن و انقلابی میهن مان در سراسر کشور در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شرکت خواهند کرد و بار دیگر با آرمان های بلند خمینی کبیر و شهیدان راه حق تجدید میثاق نموده و با رهبری معظم انقلاب تجدید بیعت می کنند و از تمامی هموطنان برای شرکت در این حرکت عظیم و انقلاب دعوت بعمل می آورند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

برچسب‌ها : 22 بهمن - 22 بهمن - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - راهپیمایی - راهپیمایی - واحد ساری - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 4428    ديروز: 6263    اين ماه: 40788    تاکنون : 2746177