در جلسه شورای دانشگاه :

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران: باید زمینه برای فعالیت صاحبان طرح و ایده فراهم شود

کد خبر: 452 تاریخ انتشار: 1395/2/4
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه چهار مرکز رشد مصوب در استان وجود دارد عنوان کرد: «همه واحدهای بسیار بزرگ به عنوان قطب‌های دانشگاهی استان باید نسبت به تأسیس و راه اندازی مرکز رشد و فعالیت‌های دانش‌بنیان اقدام کنند.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، دکتر کیومرث نیازآذری در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از همکاری صمیمانه و خوب روسای واحدهای استان و شوراهای تخصصی استان تشکر کرد و گفت: «برنامه های مصوب واحدهای استان در سال 94 تقریباً به صورت کامل انجام شد.»

نیازآذری با بیان اینکه برنامه‌های مصوب سالانه باید کامل اجرایی شوند، افزود: «یک معیار مهم برای ارزیابی عملکرد واحدها و استانها انجام برنامه‌های مصوب که به تصویب هیأت امنا نیز رسیده جنبه اجرایی دارد و باید به طور کامل و دقیق انجام شود.»

وی با توجه به تصویب بودجه 365 میلیارد تومانی استان گفت: «بیست درصد این رقم باید از منابع غیر شهریه ای تأمین شود که از محل فعالیت های اقتصادی و فعالیتهای دانش بنیان است و واحد های استان باید برای تحقق این رقم اقدام کنند.»

نیازآذری با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با روسای دانشگاهها گفت: «اقتصاد مقاومتی باید سرلوحه فعالیتهای دانشگاهها باشد و اقتصاد دانش بنیان جزء مهمی از فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی است.»

وی با بیان اینکه هدف از راه اندازی مراکز رشد در راستای تولید محصولات توسط متخصصان داخلی و خودکفایی ملی است، اظهار کرد: «دانشگاه محل تجمع افکار است و باید زمینه برای فعالیت صاحبان طرح و ایده فراهم شود.»

نیازآذری با اشاره به جذب و تکمیل ساختار هیات علمی در واحدهای استان گفت: نیازهای واحدهای استان برای جذب هیات علمی جدید در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد و فرایند جذب هیات علمی در دست اقدام است.

وی با اشاره به برگزاری نمایشگاه فرهیختگان گفت: «توانمندی‌ها و خدمات و محصولات واحد های استان قابل توجه است و همه واحدهای استان محصولات خود را برای ارائه در نمایشگاه ارسال کنند.»

بعد از جلسه شورای استان دکتر نیازآذری به همراه اعضای شورای استان از دهمین نمایشگاه علمی، فرهنگی و هنری نماز که در واحد نوشهر برگزار شد، دیدن و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا کردند.

برچسب‌ها : استان مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر کیومرث نیازآذری - دکتر کیومرث نیازآذری - شورای دانشگاه

آمار بازدید       امروز: 4434    ديروز: 6263    اين ماه: 40794    تاکنون : 2746183