گزارش تصویری جلسه شورای پژوهش و فناوری و شورای اقتصاد دانش بنیان استان در واحد قائمشهر

کد خبر: 471 تاریخ انتشار: 1395/2/14

همزمان با روز معلم چهارمین جلسه شورای پژوهش و فناوری و سومین جلسه شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با حضور دکتر کیومرث نیاز آذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان در واحد قائمشهر برگزار شد.

برچسب‌ها : استان مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - دکتر نیازآذری - شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان - شورای پژوهشی - واحد قائمشهر

آمار بازدید       امروز: 871    ديروز: 3019    اين ماه: 10251    تاکنون : 2401306