اولين نشست کارگروه مراکز رشد فناوري منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامي كشور در ساری برگزار شد

کد خبر: 480 تاریخ انتشار: 1395/2/20
اولين نشست کارگروه مراکز رشد فناوري منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامي كشور استانهای در ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، اولين نشست کارگروه مراکز رشد فناوري منطقه 6 دانشگاه آزاد اسلامي كشور شامل استان‌هاي مازندران، گیلان، گلستان و سمنان با حضور دکتر محمد فارسی معاون پژوهش و فناوری واحد ساری، مهندس علیرضا عسگری رئیس اداره توسعه فناوری و حمایت از مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان، مهندس طاهری دبیر محترم کارگروه نظارت و ساماندهی مراکز رشد کشور و مدیران مراکز رشد واحدهای فناور منطقه به میزبانی واحد ساری برگزار گردید.

دکتر محمد فارسی ضمن خیر مقدم به مدیران مراکز رشد، هدف از برگزاری چنین جلساتی را هم اندیشی و هم افزایی خانواده مراکز رشد دانست و برضرورت استمرار برگزاری این قبیل جلسات که به توسعه و پیشرفت مراکز رشد کمک می­نماید تاکید نمود.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با توصیف مرکز رشد همانند جوانی که دارای شور و نشاط و سرشار از حرکت و شتاب است، گفت: برای تحقق اقتصاد دانش بنیان باید به مراکز رشد و فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان آن توجه بیشتری کرد و آگاهی بخشی ، اطلاع رسانی و شناخت از فعالیتهای این مراکز به استادان کارکنان و دانشجویان از مقدمات این کار است.

در ادامه علیرضا عسگری با بیان ظرفیتهای موجود پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان اولین پارک خصوصی کشور به رویکرد جدید دانشگاه در بسط و گسترش فعالیتهای مرکز رشد اشاره کرد و بخشنامه ها و آئین نامه­ها و روش­های حمایت از واحدهای فناور و هسته­های مستقر در مراکز رشد را مبتنی بر شیوه نامه اجرایی ارائه شده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه تشریح نمود.

محمد محمدزاده، مدیر مرکز رشد واحد ساری و رئیس کارگروه منطقه 6 مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت مراکز رشد منطقه، برنامه راهبردی سال 95 منطقه را بیان نمود و عامل اصلی موفقیت مراکز رشد را تعامل سازنده میان اعضاء شورا، مدیران مراکز و واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانست.

وی همچنین مدل­های درآمدی مرکز رشد و شیوه مشاوره کسب و کار به هسته­ها و واحدهای فناور را بعنوان مباحث کلیدی این نشست مطرح کرد.

در ادامه این جلسه مدیران مراکز رشد واحدهای رشت، لاهیجان، گرگان، علی آباد کتول، سمنان، آمل، بابل، تنکابن و ساری ضمن بیان گزارش عملکرد به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند و مقرر شد، جمع بندی این نظرات در کمیته نظارت و ساماندهی مراکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی انتقال داده شود.

برچسب‌ها : دانش بنیان - دکتر محمد فارسی - مراکز رشد - منطقه 6 - مهندس محمد محمدزاده - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 872    ديروز: 3019    اين ماه: 10252    تاکنون : 2401307