ادای احترام رییس دانشگاه آزاد اسلامی به شهدای مدافع حرم و شهدای گمنام

کد خبر: 481 تاریخ انتشار: 1395/2/26
دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به منظور شرکت در جلسه هیات امنای استان مازندران به شهر ساری سفر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر میرزاده در به ساری در قائم شهر با حضور در منزل شهید مدافع حرم محمد بلباسی از مسئولان بسیج دانشجویی، ضمن دیدار و گفتگو با خانواده وی، با آرمان های شهدای اسلام و شهدای مدافع حرم تجدید میثاق کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه با حضور در مزار شهدای گمنام آرمیده در واحد ساری، به شهدای 8 سال دفاع مقدس ادای احترام کرد.

گفتنی است دکتر میرزاده مورد استقبال جمعی از مسئولان استانی و دانشگاهی ازجمله نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر ربیع فلاح جلودار استاندار استان مازندران، دکتر نیاز آذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندرانی و... قرار گرفت.

شایان ذکر است، جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه، دکتر میرزاده را در این سفر همراهی کردند و پس از بازدید از دستاوردهای تجاری سازی شده تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی استان ماندان با اتفاق أعضاء در جلسه هیات امنای استان شرکت کردند.

برچسب‌ها : دکتر میرزاده - شهدا - هیات امنا - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 876    ديروز: 4984    اين ماه: 876    تاکنون : 2913869