رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران:

دکتر میرزاده باور تجاری‌سازی ایده‌ها و پژوهش‌ها را در دانشگاهیان ایجاد کرد

کد خبر: 483 تاریخ انتشار: 1395/2/26
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در آغاز سیزدهمین جلسه هیات امنای این استان با ارائه گزارشی تفصیلی، به ارائه آمار و اطلاعات مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، نیازآذری گفت: «در استان مازندران 135 مرکز علمی وجود دارد، دانشگاه آزاد اسلامی در این استان دارای 14 واحد و مرکز است که شامل 2 واحد جامع، 4 واحد بسیار بزرگ و... است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ضمن ارائه آمار مقایسه‌ای از وضعیت واحدهای این استان در سال 92 و پیش از دوره مدیریت جدید دانشگاه با سال 94، گفت: «رشته‌ها در همه مقاطع تحصیلی در سال 92، تعداد 1002 رشته بود که در سال جاری به 1613 رشته افزایش یافته و این در حالی است که فقط در مقطع دکتری تخصصی این تعداد 78 برابر شده است به این معنی که دو رشته دکتری تحصصی در سال 92، به 157 رشته افزایش داشته است. »

او با اشاره به واحدهای زیان ده استان مازندران گفت: «در سال 92 و پیش از مدیریت دکتر حمید میرزاده، 9 واحد از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران زیان‌ده بودند که با تدابیر ریاست دانشگاه، هم اکنون 7 واحد زیان‌ده در استان موجود است که همچنان در حال رفع زیان‌دهی آنها هستیم. »

نیازآذری گفت: «فعالیت‌های فرهنگی چشمگیری در استان انجام شده، طرح‌های نکوداشت مفاخر علمی و فرهنگی، طرح‌های ماندگار فرهنگی، ساخت مساجد با معماری ایرانی اسلامی، تشییع و خاکسپاری شهدا و ساخت یادمانهای شهدا، تأسیس تشکل‌ها و هیات‌های مذهبی از جمله طرح‌های فرهنگی است که در واحدهای استان به اجرا درآمده است. »

او افزود: «تکمیل ساخت مساجد و یادمان شهدا در برخی دیگر از واحدهای دانشگاهی نیز در دستور کار قرار گرفته است. »

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به فعالیت‌های اقتصادی و پژوهشی واحدهای این استان اشاره کرد و گفت: «واحدهای ساری، آمل، تنکابن و بابل دارای مرکز رشد هستند و واحد چالوس نیز در شرف تأسیس مرکز رشد است که به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید. »

او افزود: «همچنین تعداد 12 شرکت دانش‌بنیان تجاری شده در استان مازندران بوسیله دانشگاه آزاد اسلامی راه‌اندازی شده است.»

نیازآذری به نقش تعیین کننده میرزاده در تبدیل علم به ثروت در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: «رییس دانشگاه آزاد این باور را در دانشگاهیان ایجاد کرد که دست به تجاری کردن ایده‌ها و پژوهش‌های خود بزنند که با حمایت گسترده‌ای که از پژوهشگران انجام داد، امروز دانشگاه آزاد اسلامی به موفقیت‌های قابل توجهی در این زمینه دست یافته است. »

برچسب‌ها : دانش بنیان - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - دکتر میرزاده - دکتر نیازآذری - فرهنگ اقتصاد دانش بنیان - هیات امنای استان - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 4053    ديروز: 2238    اين ماه: 22756    تاکنون : 2413811