آغاز آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از صبح امروز در واحد ساری و چالوس + عکس

کد خبر: 493 تاریخ انتشار: 1395/3/6
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه در استان مازندران دو حوزه برای برگزاری آزمون مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و واحد چالوس میزبان داوطلبان این آزمون خواهند بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری ، دکتر کیومرث نیازآذری از آغاز برگزاری آزمون مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی از صبح امروز در دو واحد ساری و چالوس بصورت همزمان در سراسر کشور خبر داد.

وی با بیان اینکه این آزمون در شش نوبت صبح و عصر و در روزهای پنج شنبه ، جمعه و شنبه برگزار می شود گفت: آزمون های نوبت صبح ساعت 8 و آزمون نوبت عصر ساعت 16 آغاز خواهد شد.

نیازآذری با بیان اینکه این آزمون تا شنبه هشتم خرداد ادامه خواهد داشت گفت: در این آزمون در استان مازندران بیش از 21000 داوطلب در رشته های مختلف با هم به رقابت خواهند پرداخت.

وی در مورد حضور داوطلبان در محل آزمون تاکید کرد کلیه داوطلبان باید 30 دقیقه قبل از شروع آزمون در محل حوزه امتحانی خود حاضر شوند.

گفتنی است بر اساس جدول زمانی نتیجه این آزمون در نیمه اول شهریور اعلام خواهد شد.

برچسب‌ها : آزمون کارشناسی ارشد - استان مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر کیومرث نیازآذری - دکتر کیومرث نیازآذری - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 919    ديروز: 4984    اين ماه: 919    تاکنون : 2913912