کسب رتبه دوم مشتری مداری دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در نمایشگاه کتاب

کد خبر: 495 تاریخ انتشار: 1395/3/8
دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در بیست و نهمین نمایشگاه بین المللی کتاب در تهران و در بین غرفه های دانشگاه آزاد اسلامی رتبه دوم مشتری مداری را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، در بیست‌ و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که از 15 تا 25 اردیبهشت برگزار شد، غرفه کتاب دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران رتبه دوم مشتری مداری را در بین غرفه‌های دانشگاه آزاد اسلامی به خود اختصاص داد.

مهندس طاهری بعنوان مسئول غرفه کتاب استان مازندران در این نمایشگاه گفت: نمایشگاه بین المللی کتاب تهران یکی از بزرگترین رخدادهای فرهنگی کشور است که برای دومین بار نمایشگاه سراسری کتاب و انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی در فضایی به مساحت 675 مترمربع در قالب 49 غرفه متشکل  از دانشگاه آزاد اسلامی استان ها، واحد های استان تهران، معاونت ها و واحدهای جامع مستقل به مدت 10 روز در شهر آفتاب  برای عموم در دسترس قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: در  غرفه استان مازندران بیش از 200 عنوان کتاب تخصصی به تالیف اعضای هیات علمی  واحدهای  استان در زمینه های فنی و مهندسی، علوم انسانی،  علوم پایه، علوم پزشکی و کشاورزی  درمعرض  دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

طاهری با بیان اینکه حوزه معاونت پژوهش و فناوری همه ساله از محل بودجه پژوهشی،  بودجه  قابل ملاحظه ای را  جهت تامین  منابع  کتابخانه های  مرکزی و علوم پزشکی در نظر می گیرد افزود: در سال جاری کتابداران کتابخانه با همکاری مدیران گروه های آموزشی فهرستی از منابع مورد نیاز را آماده و در طول  برگزاری نمایشگاه  با حضور در  غرفه های ناشران داخلی و بین المللی اقدام به تهیه کتب مورد نیاز دانشجویان و اعضای هیات علمی نمودند.

وی اظهار امیدواری کرد این منابع بزودی پس از طی مراحل  ثبت، فهرست نویسی ، رده بندی و در نهایت ورود اطلاعات کتابشناختی به نرم افزار کتابخانه در  اختیار اعضای کتابخانه  قرار گیرد.

برچسب‌ها : استان مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی - نمایشگاه بین المللی کتاب - نمایشگاه کتاب

آمار بازدید       امروز: 669    ديروز: 4368    اين ماه: 30137    تاکنون : 2519052