حضور پررنگ دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در نمایشگاه فرهیختگان

کد خبر: 496 تاریخ انتشار: 1395/3/8
واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در چهارمین نمایشگاه فرهیختگان با محصولات متنوع حضور پرنگی داشته اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، همزمان با سی و چهارمین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، چهارمین جشنواره فرهیختگان نیز از 30 اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی آغاز بکار کرد و تا جمعه هفتم خرداد ادامه داشت.

در نمایشگاه امسال 637 محصول دانش بنیان که حاصل تلاش پژوهشگران و مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی  از کلیه استان ها است به معرض نمایش عموم گذاشته شد.

مراکز رشد واحدهای استان مازندران نیز با بیش از 30 محصول متنوع در حوزه های صنعتی،  فناوری اطلاعات ، نانو تکنولوژی ، کشاورزی و پزشکی در این نمایشگاه شرکت کرده است.

ساخت کنتورهای گاز خانگی و صنعتی ، صفحه کلید امنیتی، سامانه آزمون الکترونیکی، کارت هوشمند پزشکی، ساخت ربات جاروبرقی، انتقال صدا بر اساس وایرلس، ساخت کلید لمسی برق، ساخت قفل هوشمند برای درب منازل، تولید چراغ های روشنایی فوق کم مصرف LED ، نرم افزار گزارش ساز تحت وب، تولید انیمیشن و بازیهای کامپیوتری، داده های حجیم، طراحی و پیاده سازی سیستم های سخت افزاری، نرم افزاری و الکتریکی، تولیدات انیمیشن-فیلم کوتاه،آموزشی،تبلیغاتی-گرافیک، ربات پرنده عمود پرواز ، منبع تغذیه تجهیزات شبکه هوشمند توزیع برق با خط گرم فشار قوی، تبلیغات و انشارات و هنرهای دیجیتال، طراحی و تولید سامانه کنترل تردد مبتنی بر گیتهای الکترونیکی، سامانه مدیریت تردد بر مبنای موقعیت یاب جهانی GPS ، دستگاه عابر چاپ، ربات توپ انداز پینگ پنگ با قابلیت ارسال مختلف توپ، سامانه ملی الکترونیک سلامت - طرح پزشک خانواده ، تولید رادارهای الکترونیکی، نرم افزار سازمانی و تجهیزات پزشکی از جمله  محصولات واحدهای استان مازندران در این نمایشگاه بوده است که دو محصول دستگاه عابر چاپ و و سیستم تست ECU خودرو بعنوان محصولات برتر در قسمت جزیره(محصولات برتر) به معرض نمایش درآمدند.

حضرت آیت ا.. هاشمی رفسنجانی ریاست محترم هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی ، دکتر حمید میرزاده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی به همراه معاونین دانشگاه ، دکتر عبدالله جاسبی ریاست سابق دانشگاه، روسای استانها و واحدهای دانشگاهی سراسر کشور ، دکتر وطنی معاون محترم معاونت علم و فناوری رییس جمهور و بسیاری از مسئولین کشوری از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بازدید نمودند.

دکتر کیومرث نیازآذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز بهمراه روسای واحدهای استان مازندران در محل برگزاری این نمایشگاه حضور داشتند.

گفتنی است در واحدهای استان مازندران چهار مرکز رشد در واحدهای ساری ، آمل ، بابل و تنکابن درحال فعالیت هستند و بر اساس تصمیم هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران دو شهرک فناوری آزاد "شفا" در این استان تاسیس خواهد شد.

برچسب‌ها : آیت ا... هاشمی رفسنجانی - چهارمین نمایشگاه - دانش بنیان - دکتر کیومرث نیازآذری - دکتر میرزاده - نمایشگاه فرهیختگان - نیازآذری

آمار بازدید       امروز: 409    ديروز: 3016    اين ماه: 13160    تاکنون : 2502075