تشکیل اولین شورای ورزشی و انتخاب رییس شورای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

کد خبر: 502 تاریخ انتشار: 1395/3/16
اولین شورای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تشکیل و اعضا و رییس آن مشخص شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری،  دکتر محمد صالحی در اولین شورای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که صبح امروز در واحد ساری برگزار شد ضمن گرامیدشت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب و تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: نظارت بر رعایت ضوابط اخلاقی و انضباطی در مسابقات ورزشی از مهمترین وظایف مسئولین ورزش واحدهای دانشگاهی است.

رییس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته و موفقیتهای بدست آمده در حوزه ورزش خوب و قابل توجه بوده است افزود: این موفقیتها حاصل زحمات شما مسئولین ورزش واحدهای دانشگاهی استان بوده است.

وی در ادامه افزود: جایگاه ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی در گذشته در حوزه معاونت دانشجویی بوده است اما در ساختار جدید و با حضور دکتر دادکان این حوزه کاملا مستقل شده است که برای رشد و توسعه همه جانبه باید از همه ی ظرفیت ها و توانمندی معاونت های مختلف استفاده کرد.

صالحی با اشاره به بخشنامه های حوزه ورزش در مورد انتخاب مربیان تیم های ورزشی گفت: بر اساس بخشنامه مربیانی که به مسابقات اعزام میشوند باید از کارکنان واحدهای دانشگاهی استان باشند.

صالحی در مورد برگزاری مسابقات ورزشی در واحدها و به منظور صرفه جویی در هزینه های دانشگاه تاکید کرد تا  میزبانی مسابقات توسط واحد هایی که امکانات کافی اعم از سالن و خوابگاه دارند برگزار شود تا واحدها جهت برگزاری مسابقات مجبور به اجاره امکانات و صرف هزینه نشوند.

وی در پایان با بیان اینکه  براساس برنامه ریزی صورت گرفته جلسات شورای ورزشی استان هرسه ماه یکبار برگزار خواهد شد تاکید کرد تا مسئولین ورزشی با تعامل سازنده با مسئولین روابط عمومی واحدها جهت ایجاد آرشیوی از فعالیتهای ورزشی اقدام نمایند.

در ادامه نماینده معاونت ورزش دانشگاه نیز با اشاره به تقویم ورزشی دانشگاه در سال جاری گفت: المپیاد ورزشی از 25 بهمن تا 25 اسفند برگزار خواهد شد که به احتمال خیلی زیاد در واحد بوشهر میزبان این مسابقات خواهد بود.

دکتر کامران کتال با بیان اینکه در المپیاد و در ورزشهای انفرادی و وزنی استانها براساس سهمیه شرکت خواهند کرد گفت: در مسابقات اجتماعی نیز بر اساس حضور تیم ها در لیگ برنامه ریزی صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه زمانبندی تقویم ورزشی یکساله واحدها از سال آینده تغییر خواهد کرد گفت: براساس تقویم ورزشی جدید، سال ورزشی 1396 از اول فروردین آغاز و تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت.

نماینده معاونت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بودجه ورزشی واحدها افزود: کل برنامه های ورزشی که در واحدها صورت می گیرد باید بر اساس بودجه ورزشی واحد باشد و مسئولین ورزشی نسبت به جذب آن تلاش نمایند.

وی با اشاره به تشکیل شورای ورزشی و حضور هفت نفر از مدیران و مسئولین ورزشی واحدها در این شورا ابراز امیدورای کرد تا فعالیتهای ورزشی در استان ها بیشتر از قبل شود.

کتال در ادامه افزود: اداره ارزیابی و نظارت در معاونت ورزش دانشگاه آزاد نیز با هدف ارزیابی عملکرد واحد ها واستان ها تشکیل شده است که بعد از بررسی فعالیت واحدها و استانها از برترین ها قدردانی خواهد شد.

وی در پایان عملکرد استان مازندران در حوزه ورزش را خوب عنوان کرد و گفت: استان مازندران به جهت آنکه مهد برخی از رشته های ورزشی است از جایگاه ویژه ای برخوردار است و انتظار می رود که بتواند در رشته های ورزشی افتخارات خوبی را کسب کند  و جایگاه ورزش را پیش از پیش ارتقا دهد.

در ادامه انتخاب اعضای شورای ورزشی توسط مسئولین ورزش واحدها انجام شدکه نیمابالی لاشک از واحد نوشهر، الیاس ابراهیمی از واحد نور ، منصور پژوهیده از واحد چالوس، رضا حبیب نژاد از واحد بابل، عبدالله نیاز آذری از واحد ساری، کوروش علیزاده از واحد قائمشهر و مجتبی دانش از واحد تنکابن بعنوان هفت عضو این شورا انتخاب شدند.

سپس با اکثریت آرا عبدالله نیازآذری به عنوان رییس شورای ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران انتخاب شد و رضا حبیب نژاد نیز به عنوان دبیر این شورا منصوب گردید.

برچسب‌ها : استان مازندران - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر محمد صالحی - شورای ورزشی - واحد ساری - ورزش مازندران

آمار بازدید       امروز: 1909    ديروز: 4056    اين ماه: 119272    تاکنون : 2608187