تجلیل از دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به عنوان دستگاه برتر در اردوهای راهیان نور

کد خبر: 511 تاریخ انتشار: 1395/3/23
دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در همایش تجلیل از فعالان راهیان نور استان مازندران به عنوان دستگاه برتر در فعالیت‌های راهیان نور معرفی و از خدمات آن تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، همایش تجلیل از خادمان شهدا و دست‌اندرکاران راهیان نور در مجتمع غدیر سپاه کربلا و با حضور خانواده معزز شهدای مدافع حرم، استاندار مازندران، فرمانده سپاه کربلا مازندران، مسئولان استانی و شهرستانی، خادمان شهدا و زائران راهیان نور برگزار شد.

استاندار مازندران در این همایش گفت: «مقام معظم رهبری از اردوهای راهیان نور به عنوان سنت بسیار ستودنی و حرکت با برکت یاد کردند که باید تداوم یابد.»

ربیع فلاح جلودار یاد و خاطره 31 شهید مدافع حرم مازندران را گرامی داشت و از دو شهید سرافراز مدافع حرم بلباسی و کابلی که به عنوان خادم اردوهای راهیان نور و سفیران فرهنگی حضوری تاثیر گذار و ماندگار داشتند، یاد کرد.

وی تاکید کرد: «حقیقت این است که نباید دوران تاریخی و پرافتخار دفاع مقدس فراموش شود و از این گنجینه معنوی و ایثار و شهادت باید همیشه استفاده کنیم.»

فلاح خاطرنشان کرد: «امروز جنگ فکری و فرهنگی سخت‌تر از جنگ نظامی و رودرروست.برای موفقیت در میدان‌های فرهنگی به بصیرت و ایستادگی نیازمندیم که روحیه مقاومت و ایثار و ایستادگی با حضور در اردوهای راهیان نور تقویت می‌شود «.

در ادامه این مراسم از تلاش‌ دکتر کیومرث نیازآذری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران تجلیل و از این دانشگاه به عنوان دستگاه برتر در برگزاری اردوهای راهیان نور تجلیل و قدردانی شد.

برچسب‌ها : استان مازندران - تجلیل - دکتر کیومرث نیازآذری - راهیان نور - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 886    ديروز: 4984    اين ماه: 886    تاکنون : 2913879