برگزاری کنکور سراسری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

کد خبر: 528 تاریخ انتشار: 1395/4/26
دکتر مظلومی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری گفت: کنکور سراسری سال ۱۳۹۵ در شهرستان ساری در روزهای پنج شنبه و جمعه و در چهار نوبت در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد ساری گفت: «در مرکز استان مازندران بیش از 7400 داوطلب در آزمون باهم به رقابت پرداختند که دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری میزبان 70 درصد این داوطلبان در چهار نوبت صبح و عصر در روزهای پنج شنبه و جمعه بوده است».

دکتر عین ا... مظلومی با بیان اینکه واحد ساری میزبان داوطلبان کنکور در گروه های مختلف ریاضی، علوم انسانی،  علوم تجربی، زبان انگلیسی و هنر بوده است افزود: «کنکور سراسری امسال در مرکز استان در دوازده حوزه امتحانی برگزار شد که هشت حوزه ی آن در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری بوده است.»

وی در ادامه به حضور جمع کثیری از خانواده های داوطلبان در این حوزه امتحانی اشاره کرد و افزود: «با برنامه ریزی بعمل آمده امکان استقرار خانواده های داوطلبان بعد از شروع آزمون در فضاهای محوطه دانشگاه به شکل مطلوبی فراهم شد».

رییس شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان در پایان با بیان اینکه  این آزمون در شهرهای مختلف استان برگزار شد گفت: « بسیاری از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مانند واحدهای نور، نکا، قائمشهر، تنکابن و ... میزبان داوطلبان کنکور امسال بوده اند».

برچسب‌ها : دکتر مظلومی - سال 1395 - کنکور سراسری - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 4458    ديروز: 6263    اين ماه: 40818    تاکنون : 2746207