برگزاری اولین دوره مسابقات کشتی لوچو دانشجویان واحدهای استان مازندران + تصاویر

کد خبر: 529 تاریخ انتشار: 1395/4/26
نخستین دوره از مسابقات کشتی لوچو ویژه دانشجویان پسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، نخستین دوره مسابقات کشتی سنتی لوچو با حضور بیش از 30 لوچوکار برتر از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در واحد ساری برگزار شد و نفرات برتر اوزان مختلف مشخص شدند.

این مسابقات در پنج وزن از صبح امروز آغاز شد که در پایان وزن منفی 60 کیلوگرم مهدی قریشی از واحد قائم شهر نفر اول و رضا تقی زاده از واحد بابل به عنوان دومی دست یافت.

در ادامه و در وزن منفی 70 کیلوگرم رضا عبدالله پور از واحد بابل بعنوان نفر اول و عباس ساسی از واحد چالوس دوم شد.

در وزن منفی 80 کیلوگرم امید حسن تبار از واحد قائم شهر با برتری در برابر کامران حسینی از واحد بابل به مقام نخست این وزن دست یافت.

در وزن منفی 90 کیلوگرم نیز رضا مظفری از واحد قائم شهر به مقام نخست و سروش بابایی از واحد تنکابن به رتبه دوم دست یافتند.

در دسته بعلاوه 90 کیلو مهرشاد محمدی از واحد چالوس با پیروزی در برابر ابوالفضل گیل پور از واحد چالوس به مقام اول این وزن دست یافت.

از حوادث این دوره از مسابقات باخت صابر امام قلی پور از لوچوکاران بنام مقابل حریف تنکابنی سروش بابایی بود.

درپایان این دوره از مسابقات از نفرات برتر با حضور اساتید و پیشکسوتان این رشته ورزشی با اهدا جوایز نقدی و لوح، تقدیر به عمل آمد.

برچسب‌ها : دانشجویی - دانشجویی - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - کشتی لوچو - کشتی لوچو - مسابقات ورزشی - مسابقات ورزشی - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 1433    ديروز: 4984    اين ماه: 1433    تاکنون : 2914426