اطلاعیه ثبت نام خوابگاه دانشجویی خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

کد خبر: 552 تاریخ انتشار: 1395/5/24
اطلاعیه ثبت نام خوابگاه دانشجویی خواهران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی خوابگاه درنیمسال اول تحصیلی 96-95 (مهرماه) میرساند ، فرم مربوطه ذیل را تکمیل و به آدرس الکترونیکی   khabgah@iausari.ac.ir    ارسال نمایند تا پس از بررسی درخواست در امور خوابگاهها به واجدین شرایط  پاسخ داده  شود . لازم به ذکر است که واریز شهریه توسط دانشجو منوط به پاسخ امور خوابگاه به درخواست متقاضی می باشد و به هیچ وجه واریز شهریه قبل از تأیید درخواست از سوی امورخوابگاه مورد پذیرش واقع نمی شود و پیامد آن نیز به عهده دانشجو خواهد بود. مهلت ارسال درخواست از تاریخ 23/5/95  لغایت 1/6/95 می باشد و به درخواست های بعد از این تاریخ پاسخ داده نخواهد شد .  ضمناً خوابگاه از پذیرش دانشجو با شرایط ذیل معذور است.

1. دانشجویانی که مقررات خوابگاه را در ترم گذشته رعایت ننمودند.
  2. دانشجویان بومی شهرهای بابل ، قائمشهر ، بهشهر ، نکا ، جویبار
  3. دانشجویان کارشناسی ورودی سال 91 و ماقبل آن که تاکنون 8 ترم از خوابگاه استفاده نمودند .

یادآوری:

1 _  بر اساس مقررات خوابگاه امکان پذیرش دانشجو بصورت مهمان وجود ندارد.

2_ اقامت در خوابگاه (معلم یا طبرستان) و نیز پذیرش دانشجویان در واحدها صرفاً با صلاحدید امورخوابگاه و بر اساس ظرفیت موجود  صورت میگیرد و هرگونه اعتراضی در این مورد قابل بررسی نمی باشد.

3 _ روش ثبت نام فوق مربوط به دانشجویان قدیم می باشد و دانشجویان ورودی جدید باید حضوراً در زمان ثبت نام در دانشگاه به همراه یکی از والدین حضوراً به امورخوابگاه مراجعه نمایند.

4- دانشجویانی که بیماری خاص دارند و بدون اطلاع قبلی به مسوولین خوابگاه ، ثبت نام بعمل آوردند ، در صورت بروز هر مشکل در طول اقامتشان ، خوابگاه هیچ گونه مسوولیتی ندارد .

حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی

دریافت فرم درخواست

برچسب‌ها : خوابگاه - خوابگاه دانشجویی - دانشجویان دختر - معاونت دانشجویی

آمار بازدید       امروز: 1901    ديروز: 5717    اين ماه: 31998    تاکنون : 2737387