اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 96 ـ 95

کد خبر: 556 تاریخ انتشار: 1395/5/26
اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 96 ـ 95

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری

بدین وسیله انتخاب واحد نیمسال  اول  96/95 به شرح ذیل اعلام می گردد لذا مطالعه ی دقیق این  اطلاعیه و رعایت مفاد آن الزامی است .

الف ) نکات مورد توجه :

1. انتخاب واحد  برای کلیه ی  رشتـه ها  بر اساس جـدول زمــان بندی  رشتـه ها ( بند ب اطلاعیه ) انجام  خواهد شد .
  2. بر اساس برنامه ریزی انجام شده انتخاب واحد منحصراً  به صورت اینترنتی  به نشانی www.iausari.ac.ir   بوده ، لذا  از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید.
  3. داشتن آگاهی کامل از وضعیت تحصیلی ( شامل تعداد ترم های مشروطی ، تعداد واحد های گذرانده شده ، معدل کل و ... ) از ضروریات امر تحصیل می باشدلذا  لازم است از طریق سایت اینترنتی موضوع را پیگیری و اطلاع کامل حاصل نمایید .
  4. در صورتی که احتمال می دهید با انتخاب دروس بیشتر مشروط می شوید ، تعداد واحد های کمتری را انتخاب نمایید تا در روند تحصیلی شما خللی ایجاد نشود . همچنین با مدیر محترم گروه مربوطه ارتباط نزدیک داشته و چگونگی  پیشرفت تحصیلی در مقاطع  بالاتر را جویا  شوید . چـرا که  ادامه ی تحصیلی دانشجویان در مقاطع بـالاتر ( کارشناسی ارشد ، دکتری ) مایه ی  افتخار و سرافرازی دانشگاه خواهد بود.
  5. دانشجویان دوره ای می توانند تا سقف « 20 واحد » و در صورت داشتن معدل « بالای 17 » با تایید گروه آموزشی تا سقف « 24 » واحد انتخاب نمایند .و انتخاب کمتر از « 12 واحد » مغایر با آیین نامه ی آموزشی است و دانشجویان آموزش معلمان حداقل « 8 » و حداکثر « 15 » واحد می توانند انتخاب نمایند .
  6. دانشجویان نظام دوره ای مشروطی « معدل کمتر از 12 » فقط می توانند با رعایت سایر مقررات تا سقف « 14 » واحد و دانشجویان آموزش معلمان مشروطی  تا سقف « 10 » واحد انتخاب نمایند . و در صورت عدم رعایت و انتخاب بیش از سقف مجاز ، آموزش در هر مرحله ای از تحصیل که اطلاع یابد برابر مقررات اقدام به حذف واحدها تا سقف مجاز نموده و وجه شهریه هم به هیچوجه  مسترد نخواهد شد.
  7. دانشجویان نظام دوره ای و آموزش معلمان ( ترم آخر که با اخذ 24 واحد « بدون احتساب وصایای حضرت امام ( ره ) و آشنایی با قرآن کریم ) فارغ التحصیل می شوند بدون رعایت پیش نیاز و  شرط معدل ( مشروطی ) و با رعایت سایر مقررات آموزشی ، مي توانند ضمن ارتباط  با  مسؤول   رشته مربوط و پس از  صدور  مجوز لازم  نسبت به اخذ 24 واحد درسی اقدام نمایند .
  8. دانشجویان در انتخاب درو س دقیقاً پیش نیاز و هم نیاز  را رعایت نموده در غير اين صورت  عواقب ناشي  از آن به  عهده ي دانشجو بوده  و شهریه پرداختی نیز مسترد نخواهد شد.
  9. با توجه به سرفصل هایی که در اختیار دانشجویان محترم می باشد با توجه به کد درس رشته خود ، نسبت به انتخاب دروس عمومی، پایه ، تخصصی و ... اقدام و سعی شود بر اساس  سال ورودی خود  نسبت به  انتخاب دروس  اقدام و از انتخاب دروس با سایر ورودی ها خودداری شود.( رعایت ترم بندی)
  10. دانشجویانی که وضعیت تحصیلی آنان طوری است که برابر ماده ی 46 آیین نامه ی آموزشی امکان ادامه ی تحصیل برایشان میسر نيست  و مشمول اخراجی  مي باشند اقدام به  انتخاب  واحد ننمایند و در صورت انتخاب واحد هیچ گونه مسؤولیتی متوجه آموزش نخواهد بودو آموزش برابر مقررات در هر مرحله از تحصیل که اطلاع یابد اقدام به حذف کلیه دروس نموده و شهریه پرداختی نیز مسترد نخواهد شد.
  11. قبل از انتخاب واحد مي بايستي  بدهي ترم هاي گذشته و شهريه ترم جاري  به شرح ذيل  واريز گردد :
    • پرداخت بدهي ترم هاي گذشته اعم از كسري واريزي ، چك و سفته وصول نشده قبلاز اخذ دروسالزامي است .
    • دانشجویان می بایستی پس از محاسبه کل شهریه ( ثابت و متغییر ) و واریز آن به روش پرداخت الکترونیکی از طریق سایت دانشگاه ،  نسبت به اخذ دروس اقدام نمایند.
    • دانشجویان گرامی جهت اطلاع بیشتر در خصوص شهریهبه سایت دانشگاه مراجعه فرمایید.
  12. انتخاب واحد طبق جدول زمان بندي الزامي است .
  13. شروع و اتمام رسمی کلاس ها :          27/06/95  تا    15/10/95
  14. زمان حذف و اضافه از تاریخ :          10/07/95   تا   14/07/95
  15. امتحانات از تاریخ  :                        18/10/95  تا   30/10/95
  16. تاكيد مي شود دانشجويان عزيز 10 ( ده ) روز بعد از پایان رسمی انتخاب واحد  حتماً به سايت دانشگاه جهت اطلاع  از آخرين وضعيت  تغييرات و جابجایی دروس انتخابي خودشان به علت حد نصاب نرسيدن كلاس ها  و هم چنین جابجایی  ساعت امتحان مراجعه نمايند.

ب) جدول زمانبندی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری:

عنوان فعاليت

زمان

انتخاب  واحد

دانشجويان برتر علمي كليه ي رشته ها  ( معدل كل بالاي  18 )

16 / شهریور/95

کلیه دانشجویان رشته های پزشکی  و کشاورزی ( غیر از دکتری حرفه ای)

18 ,21 ,22, 24 /  شهریور/95

کلیه  دانشجویان رشته های فنی و مهندسی ؛ علوم پایه و هنر

19, 20, 22, 24 /  شهریور/95

کلیه دانشجویان  رشته های علوم انسانی

17, 22, 23, 25  /  شهریور/95

حذف و اضافه

كليه مقاطع  تحصيلي در رشته هاي  علوم انسانی

10 و 13 / مهر / 95

كليه مقاطع تحصيلي در رشته هاي علوم پزشكي  و کشاورزی ( غیر از  دکتری حرفه ای)

11 و14 / مهر / 95

17 هفته

10/6/95

20/6/95

به طور کلی مفاد این اطلاعیه به عنوان ابلاغ رسمی به دانشجویان بوده ،  در صورتی که مغایر  مفاد آن انتخاب واحد صورت گیرد صرف انتخاب واحد و داشتن تاییدیه رایانه ای سلب مسؤولیت نخواهد کرد و آموزش در هر مرحله ای که اطلاع یابد برابر مقررات اقدام به حذف واحد ها نموده و در این صورت  هیچ گونه مسؤولیتی متوجه دانشگاه نخواهد بود و وجهی هم مسترد نخواهد شد و علیهذا آموزش دانشگاه فقط به صلاح و موفقیت و بهبود وضعیت تحصیلی و علمی دانشجویان این واحد می اندیشد و این بهبود تحقق نمی یابد مگر اینکه الفبای اولیه ی آموزش یعنی « مقررات ، مشارکت و همکاری » حاکم باشد و ما به رعایت مقررات  ، نظم ، مشارکت و همکاری هرچه بیشتر نیازمند بوده و رجاء واثق داریم که با سعه صدر در برخورد با مشکلات یار و یاور ما خواهید بود.

ستاد انتخاب واحد

دریافت فایل پی دی اف

برچسب‌ها : انتخاب واحد - حذف و اضافه - سال تحصیلی جدید - نیمسال اول 96-95

آمار بازدید       امروز: 357    ديروز: 3327    اين ماه: 3684    تاکنون : 2595176