نیازآذری عنوان کرد:

حل مشکل سند اراضی تعدای از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

کد خبر: 557 تاریخ انتشار: 1395/5/27
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه نظم و انضباط عامل نجات، رشد و ارتقای واحدهای دانشگاهی است، قانون‌مداری، شفافیت در رفتار، صداقت در گفتار و تمرکز بر مدیریت درآمد و هزینه‌ها را عامل برقراری انضباط دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر کیومرث نیازآذری در جلسه مشترک معانان اداری و مالی و عمرانی و کارشناسان مربوط به میزبانی واحد نور با بیان اینکه بیش از سی سال از عمر دانشگاه آزاد می‌گذرد و این دانشگاه توانسته خدمات خوبی را به نظام و جامعه دهد، اما به دلیل نبود مدیریت دقیق در نظام آموزشی برخی از واحدهای آن دچار بحران و مشکلات مالی شدند که همه تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه برای حل این موضوع و ترسیم آینده روشن است.»

نیازآذری با توجه به مشکلات مالی برخی واحدها بهترین راه گذر از این بحران را صرفه‌جویی در هزینه‌ها دانست و گفت: «معاونان اداری و مالی همه تلاش و توجه خود را برای کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در مخارج به کار گیرند.»

وی با خواندن این مصرع از شعر سعدی که قناعت توانگر کند مرد را، افزود: «صرفه‌جویی در هزینه‌ها یک الزم برای همه واحدهاست و معاونان اداری و مالی در کنار ریاست واحد باید تمام تلاش خود را برای کاهش هزینه‌ها و افزایش درآمدها بکار گیرند.»

وی با بیان اینکه همه اعضای مجموعه اعم از استادان و کارکنان باید در واحد خود برای تامین نیازهای مالی و حل مشکلات خود اقدام کنند، گفت: «آینده و سرنوشت هر مجموعه به عملکرد اعضای آن مجموعه است و اگر امروز هر یک از اعضا به وظایف خود عمل نکنند و یا خود را متعهد ندانند در آینده این مشکلات گریبانگر آنها هم خواهد شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در مورد ذخیره مرخصی کارکنان واحدهای استان گفت: «با توجه به مشکلات مالی واحدها و به منظور دفاع از حقوق کارکنان به دلیل اینکه هیچ مرخصی ذخیره شده‌ای در سال آتی خریداری نمی‌شود، همه استادان و کارکنان از مرخصی خود استفاده کنند.»

نیازآذری نظارت بر دریافت‌ها و تسویه حساب دانشجویان را یکی دیگر از وظایف معاونان اداری و مالی عنوان کرد و ادامه داد: «هیچ دانشجویی بدون تسویه حساب مالی حق دفاع از پایان نامه و یا دانش آموختگی و اخذ دانشنامه یا گواهینامه پایان تحصیلات را ندارد.»

وی با توجه به هزینه بالا نگهداری تاسیسات ساختمانی به معاونان و کارشناسان عمرانی واحدها اظهار کرد: «غفلت در نگهداری صحیح، سرویس به‌موقع و نیز نوسازی برخی تجهیزات و بناها موجب تحمیل هزینه‌های سنگین خواهد شد که کارکنان حوزه فنی به عنوان یک کارشناس و متخصص باید به این موضوع توجه جدی کنند.»

نیازآذری با بیان اینکه مشکل سند اراضی برخی از واحدها حل شده است، افزود: «معاونان عمرانی و اداری و مالی با همکاری دفاتر حقوقی واحد یا دفتر حقوقی استان در مورد سند اراضی که تاکنون موفق به دریافت آن نشده‌اند، اقدام عاجل کنند.»

برچسب‌ها : استان مازندران - دکتر نیازآذری - شورای اداری و مالی - شورای عمرانی - لزوم صرفه جویی - واحد نور

آمار بازدید       امروز: 862    ديروز: 3019    اين ماه: 10242    تاکنون : 2401297