دکتر نیاز آذری خبر داد::

کاهش شهریه واحدهای دانشگاه آزاد استان مازندران تا سقف 50 درصد

کد خبر: 561 تاریخ انتشار: 1395/6/1
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه تمام رشته محل‌های واحدهای استان دارای مجوز هستند، گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی بزرگ و ملی و در مقیاس و ارزش بین المللی است که با تصمیم کمیسیون دائمی هیات امنا و کاهش شهریه امکان تحصیل برای داوطلبان با شهریه کمتر و ارائه تسهیلات به وجود آمده است»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر کیومرث نیازآذری با توجه به مصوبه جلسه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که صبح امروز در واحد ساری برگزار شد از کاهش شهریه واحدهای استان برای سال تحصیلی جدید تا سقف 50 درصد خبر داد و گفت: «در حقیقت با این مصوبه یک فرصت طلایی برای داوطلبان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی به وجود آمده است.»

وی با بیان اینکه بیش از نیمی از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران استخدام هستند، اظهار کرد: «بیش از 1600عضو هیات علمی در 13 واحدو یک مرکز دانشگاهی در استان فعالیت دارند و علاوه بر این بزرگترین فضای آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی، ورزشی و رفاهی در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران برای استفاده داوطلبان و دانشجویان فراهم شده است.»

نیازآذری در مورد رشته‌های مشمول کاهش شهریه گفت: «این کاهش در اکثر رشته محل‌های تحصیلی در مقاطع کاردانی و کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) جزء رشته‌های علوم پزشکی است.»

رئیس واحد ساری میزان تخفیف ویژه برای همه داوطلبان واحدهای سوادکوه و جویبار برای سال تحصیلی جدید را 50 درصد در مقاطع مختلف عنوان کرد و ادامه داد: «داوطلبان و علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به واحدهای دانشگاهی استان مراجعه کنند.»

وی به آغاز انتخاب رشته داوطلبان کنکور سراسری در رشته‌های مختلف و به‌ویژه مجموعه علوم تجربی مانند پزشکی، داندنپزشکی، دامپزشکی، داروسازی، علوم آزمایشگاهی و ... که از روز گذشته آغاز شد اشاره کرد و افزود: «داوطلبان کنکور سراسری و داوطلبان ثبت نام در دوره های بدون آزمون برای ثبت نام به وب سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه به نشانی www.azmoon.org مراجعه کنند.»

برچسب‌ها : استان مازندران - دکتر نیازآذری - کاهش 50 درصدی - کاهش شهریه - کمیسیون دائمی

آمار بازدید       امروز: 1870    ديروز: 4056    اين ماه: 119233    تاکنون : 2608148