نیازآذری:

کد خبر: 563 تاریخ انتشار: 1395/6/2
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه باید برای رشد کمی وکیفی در آموزش بیش از پیش تلاش کرد اظهار کرد: برقراری منظم و بموقع کلاسهای درسی، حضور بموقع اساتید در ساعات کلاس و تدریس کامل سرفصل های درسی مشخص شده از جمله مواردی است که اجرای دقیق آن موجب افزایش سطح کیفی و رضایتمندی دانشجویان می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر کیومرث نیازآذری در ششمین جلسه شورای معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونین دانشجویی و فرهنگی واحدهای استان که در واحد ساری برگزار شد با قدردانی از زحمات اعضای شورای استان در جهت انجام امورات و فعالیت های استانی گفت: نظم و انضباط ، برنامه ریزی و برنامه محوری مسیری را ترسیم می کند تا به هدف نهایی و چشم انداز برسیم.

نیازآذری تعطیلی کلاس ها در طول ترم توسط استادان را مغایر با مقررات سیستم آموزشی دانشگاه عنوان کرد و گفت : هیچ دلیلی برای تعطیل کردن یا به تاخیر انداختن کلاس ها درسی پذیرفتنی نیست.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به ارتقا سطح علمی اعضای هیات علمی در واحدهای استان اشاره و تاکید کرد: تمامی اعضای هیات علمی باید برای ارتقا سطح علمی خود تلاش کنند و آندسته از افرادی که از بورسیه تحصیلی در واحد استفاده نمودند اما به هر دلیلی نتوانستند در زمان مقرر به تعهد خود عمل نمایند باید در کوتاه ترین زمان نسبت به تکمیل و اتمام بورسیه خود اقدام نمایند در غیر اینصورت بورسیه آنها ملغی خواهد شد.

نیازآذری بر افزایش کیفیت تحصیلات وآموزش بخصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی ارشد ودکتری تاکید کرد و ادامه داد: کیفیت در سیستم های  آموزشی  واحدها بررسی می شود و در صورت رعایت نکردن و یا  نداشتن استاندارد های لازم در رشته های تحصیلی مجوز پذیرش دانشجو در آن رشته ها از واحد سلب می گردد .

وی بر رعایت دقیق و منظم ثبت نام ، انتخاب واحد و حذف و اضافه در واحدها تاکید کرد و در ادامه افزود: زمان برگزاری آزمون های پایان ترم و زمان اعلام نتایج یکی از مسائل مهم حوزه آموزش است که باید معاونین آموزش در این زمینه مدیریت لازم را شته باشند.

وی با اشاره به تکمیل اطلاعات اعضای هیات علمی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان در سامانه و دریافت کدشناسه گفت: اساتیدی که کد شناسه دریافت نکنند در برنامه ریزی درسی دچار مشکل خواهند شد و حتی اساتید حق التدریس هم باید کد شناسه و مجوز داشته باشند و باید صلاحیت علمی و عمومی آنها تایید شده باشد. علاوه بر این تا زمانی که موظفی  اعضای هیات علمی هر رشته در استان تکمیل نشود نمی توان مدرس حق التدریس در آن رشته دراستان جذب کرد .

وی با اشاره به تسهیل فرایند ازطریق اتوماسیون ECE افزود: واحدهای استان بمنظور صرفه جویی و تسهیل در فرایندها برای ارسال پرونده های کمیسیون مواردخاص از این سامانه برای ارسال مکاتبات و پرونده ها استفاده نمایید.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با اشاره به مصوبه کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در مورد کاهش شهریه دانشجویان در مقاطع کاردانی و کارشناسی واحدهای استان گفت : با توجه به شرایط خاص دو واحد جویبار و سوادکوه، برای این دو واحد شرایط ویژه ای لحاظ شده است به طوریکه برای رشته محل هایی که مشمول کاهش شهریه در سال جدید نمی شوند نیز تا سقف 50درصد کاهش اعمال می شود.

وی بر تسریع در انجام امور فارغ التحصیلی تاکید کرد و اظهار داشت: معاونین دانشجویی و فرهنگی هم نظارت بیشتری در فرایند فارغ التحصیلی داشته باشند و هم کمک کنند تا دانشجویانی که درس آنها به اتمام رسید وشرایط فارغ التحصیل شدن را دارند درکوتاه ترین زمان ممکن گواهینامه موقت خود را دریافت نمایند.

نیازآذری تکریم به دانشجویان و برخورد مناسب با آنها را اصل مشتری مداری عنوان کرد و ادامه داد: کاهش شهریه برای ورودی جدید، ارائه امکانات رفاهی، ارائه تسهیلات مالی از جمله خدمات دانشگاه به دانشجویان است و معاونین حوزه دانشجویی و فرهنگی با برگزاری برنامه که موجب نشاط ،همدلی و تعاون می گردد زمینه را برای حضور و مشارکت بیشتر دانشجویان فراهم نمایند.

وی با اشاره به اهمیت تغذیه برای دانشجویان بر کنترل کیفیت غذای دانشجویان تاکید کرد و دستور داد تا معاونین دانشجویی با بررسی مداوم برای ارتقا سطح کیفی وکمی آن تلاش کنند.

نیازآذری تمرکز بر اقتصاد دانش بنیان را نیز یک مبحث مهم برای تعالی دانشگاه وآینده آن دانست وگفت : فعالیتهای دانش بنیان در ابتدای راه است و درآینده نزدیک نتایج خوب و ارزشمند ی بدست خواهد آمد و هرگز نباید نسبت به آن بی تفاوت یا ناامید شد.

برچسب‌ها : استان مازندران - دکتر نیازآذری - شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی - شورای دانشجویی - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 408    ديروز: 3016    اين ماه: 13159    تاکنون : 2502074