نیازآذری در شورای استان مازندران خواستار شد:

افزایش ظرفیتهای و رشته محلهای در واحدهای استان / واگذاری اختیارات به استان برای تسریع در انجام فرایندها

کد خبر: 586 تاریخ انتشار: 1395/7/5
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در جلسه شورای دانشگاه استان مازندران خواستار افزایش ظرفیتها و تعداد رشته محل ها و نیز واگذاری برخی از اختیارات به استان برای انجام فعالیتهای اقتصادی و دانش بنیان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علوی فاضل سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این جلسه که با حضور دکتر میرزاده برگزار شد، گفت: این جلسات با تدبیر رییس دانشگاه و با هدف کاهش فاصله صف و ستاد و بهره گیری از خرد جمعی برگزار می شود.

دکتر نیاز آذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از وضعیت واحدهای این استان پرداخت و گفت: از سال 92 تا کنون تعداد دانشجویان دوره کارشناسی ارشد در این استان از 17 هزار به 27 هزار افزایش یافته که رشد 59 درصدی را نشان می دهد.

وی همچنین از کاهش تعداد مربیان این استان خبر داد و گفت: در استان مازندران، از سال 92 تا کنون تعداد اعضای هیات علمی با مرتبه استادیار دارای رشد 13 درصدی و اعضای هیات علمی با مرتبه دانشیار دارای رشد 123 درصد است.

نیاز آذری به ارائه گزارشی در خصوص تعداد رشته محل های این استان در مقاطع مختلف پرداخت و گفت: از سال 92 تا کنون، تعداد رشته های کاردانی از 296 به 309 رشته محل، تعداد رشته محل های کارشناسی از 530 به 622 رشته محل، تعداد رشته های کارشناسی ارشد از 158 رشته به 402، دکترای حرفه ای از 2 رشته محل به 3 رشته و دکترای تخصصی از 2 رشته به 142 رشته تغییر یافته است.

وی از اهتمام روسای واحدهای این استان برای خروج از زیان دهی خبر داد و گفت: سعی ما بر این است که تعداد واحدهای زیان ده در این استان که در حال حاضر 7 واحد است را به 5 واحد تا انتهای سال کاهش داده به طوریکه در سال آینده هیچ واحد زیان دهی نداشته باشیم.

نیاز آذری با اشاره به ارتقاء برخی از اعضای هیات علمی واحدهای استان خواستار افزایش ظرفیت ها و اخذ رشته محل های جدید برای آن واحدها شد.

وی با اشاره به فعالیتهای واحدهای استان برای درآمدزایی و امور اقتصادی و دانش بنیان بر ئاگذاری اختیارات به استان تاکید کرد و گفت: واگذاری برخی از اختیارات به استان موجب تسریع و تسهیل در انجام فرایندها خواهد شد.

در ادامه نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها نیز در این جلسه، از برقراری ارتباط صمیمانه بین نهاد با دانشجویان و اعضای هیات علمی این دانشگاه خبر داد و گفت: هماهنگی ایجاد شده بین نهاد و روسای واحدهای این استان باعث شده تا برنامه های خوبی در حوزه فرهنگی اجرا شود.

وی افزود: تاسیس شورای راهبردی نهاد در دانشگاه، برگزاری سلسه همایش های ملی و منطقه ای، برگزاری جشنواره، راه اندازی دفاتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی از جمله برنامه هایی است که توسط این نهاد پیگیری و اجرا می شود.

در ادامه جلسه هریک از روسای شوراهای تخصصی استان به ارائه گزارشی از وضعیت استان و مشکلات آن پرداختند. دکتر مظلومی رییس شورای آموزش و تحصیلات تکمیلی در سخنانی کاهش تعطیلات بین دو ترم ، تداخل در ساعت امتحان ها و تاخیر در اعلام نمرات توسط اساتید را از جمله مشکلات آموزشی دانست.

دکتر صمدی رییس شورای اداری مالی با بیان اینکه در آیین نامه مالی معاملاتی دانشگاه ابهاماتی وجود دارد گفت: اگر این مشکلات برطرف نشود، نمی توان انتظار تسریع در اجرای امور را داشت.

دکتر فلاح رییس شورای فرهنگی استان مازندان در این جلسه خواستار بازنگری در برنامه های قرآن و عترت شد و گفت: علیرغم ابلاغ مجوز راه اندازی کلینیک مشاوره در واحدها اما هنوز چارت و آیین نامه این دفاتر اجرایی نشده است.

فارسی رییس شورای پژوهش و فناوری استان مازندران نیز خواستار افزایش اختیارات بیشتر به واحدها برای تعمیر دستگاه ها و تجهیزات آزمایشگاهی شد. همچنین مجوز جابجایی برای ردیف های پژوهشی، حمایت سازمان برای ارتقا مجلات علمی و ایجاد سامانه متمرکز برای مدیریت پایان نامه ها از دیگری مواردی بود که وی به آن اشاره کرد.

رستمیان رییس شورای عمرانی استان مازندران نیز خواستار تفویض اختیار به کمیته عمرانی برای حل مشکلات بین پیمانکاران و کارفرمایان شد. وی از مدیریت دانشگاه خواست تا برای اتمام پروژه های عمرانی این استان، وام ارزان قیمت از سوی سازمان مرکزی در اختیار آنها قرار گیرد. وی همچنین خواستار ابلاغ بخشنامه ای در خصوص نحوه تعمیر ونگهداری ساختمان های دانشگاه شد.

فغانی رییس شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان نیز با انتقاد از مغایرت بین سال مالی و سال عملیاتی در دانشگاه آزاد گفت: مصرف کیفی بودجه در برخی حوزه ها عملا مقدور نیست.

صالحی رییس شورای ورزش در این جلسه پیشنهاد برگزاری مسابقات ورزشی را به صورت منطقه ای داد و گفت: اگر مسابقات به شکل منطقه ای برگزار شود تا حد زیادی در هزینه ها صرفه جویی می شود.

همچنین خانم غلامی رییس شورای زنان فرهیخته خواستار ارائه تسهیلات برای اجرایی شدن ایده های بانوان بویژه در حوزه پزشکی شد.

برچسب‌ها : استان مازندران - دکتر حمید میرزاده - دکتر کیومرث نیازآذری - شورای استان

آمار بازدید       امروز: 4096    ديروز: 2238    اين ماه: 22799    تاکنون : 2413854