اطلاعیه جشنواره جایزه وحدت آیت الله بروجردی وشیخ شلتوت درواحد ارومیه

کد خبر: 589 تاریخ انتشار: 1395/7/11
جشنواره جایزه وحدت آیت الله بروجردی وشیخ شلتوت درواحد ارومیه

به اطلاع اساتید و دانشجویان گرامی مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری می رساند دومین دوره جشنواره دو سالانه اعطای جایزه وحدت به منظور تجلیل از آثار فاخر تولید شده در عرصه وحدت امت اسلامی و تقریب مذاهب (جایزه آیت الله بروجردی وشیخ شلتوت) درهفته دوم آذر ماه 1395 به میزبانی واحد ارومیه برگزار می شود. لذا آثار تولیدی (کتاب ، مقاله ، پایان نامه ، طرح های پژوهشی) درموضوع وحدت امت اسلامی به همراه محور ها و موضوعات مقالات قابل پذیرش (در دوشکل مقاله وفراخوان عمومی) تا تاریخ 95/7/10 به همراه شناسنامه آثار ارسالی به پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی واحد ارومیه ارسال گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد آثارقابل ارایه وشرایط شرکت کنندگان وصاحبان آثار ونحوه شرکت به دفترفرهنگ واحد مراجعه فرمایید .

معاونت فرهنگی ودانشجویی واحد ساری

برچسب‌ها : بروجردی - جایزه وحدت - شلتوت

آمار بازدید       امروز: 369    ديروز: 3327    اين ماه: 3696    تاکنون : 2595188