دکتر نیازآذری در شورای استان مازندران تاکید کرد::

افزایش کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی و نیز متنوع سازی منابع درآمدی و فعالیتهای دانش بنیان اولویت های اصلی دانشگاه آزاداسلامی استان

کد خبر: 594 تاریخ انتشار: 1395/7/12
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با تاکید بر صرفه جویی در هزینه ها گفت: افزایش کیفیت خدمات آموزشی و پژوهشی و نیز متنوع سازی منابع درآمدی و فعالیتهای دانش بنیان جزو اولویت های اصلی استان می باشد و روسای واحدها باید در این زمینه اقدام جدی نمایند.

دکتر کیومرث نیاز آذری در پانزدهمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که در واحد ساری برگزار شد بر رعایت نظم و انضباط کاری تاکید کرد و اظهار داشت: رعایت درست و دقیق بخشنامه ها و ارسال صحیح و بموقع اطلاعات خواسته شده از واحدها به دفتر استان  امری مهم است که موجب تصمیم گیریهای سریع و درست می شود.

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید تاکید کرد تا روسای واحدهای استان با نظارت بیشتر بر اجرای دقیق بخشنامه ها و مقررات آموزشی و پژوهشی نظارت داشته باشند و تا تخلفی صورت نگیرد.

نیازآذری با اشاره به تکریم دانشجویان  و مراجعه کنندگان اظهار کرد: هدف این دانشگاه کمک به دانشجویان و داوطلبان برای ادامه تحصیل و کسب دانش است و روسای واحدها نیز در انجام این ماموریت برای حل مشکلات دانشجویان همکاری و تعامل داشته باشند.

وی برگزاری جلسات ملاقات عمومی را برای حل و فصل مشکلات دانشجویان و مراجعین و تکریم آنان ضروری عنوان کرد و ادامه داد: دانشجویان و مراجعه کنندگان می توانند برای پیگیری مسائل و مشکلات خود و یا ملاقات با اعضای هیات رییسه واحد روزهای سه شنبه هر هفته  از ساعت 10 تا 12 به واحدها مراجعه نمایند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران  با اشاره به آغاز تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از روز شنبه به داوطلبان گفت: رشته محلهایی که می توانند دانشجو جذب نمایند در سایت www.azmoon.org اعلام شده است و حداکثر مهلت داوطلبان تا روز سه شنبه 13 مهر می باشد.

وی در مورد ثبت نام در رشته های بدون آزمون مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیز اعلام کرد:  بسیاری از رشته های این دو مقطع  تا 50 درصد کاهش شهریه داشته است که یک فرصت بسیار مناسب برای علاقمندان و داوطلبان برای تحصیل در یک دانشگاه معتبر ملی و بین المللی محسوب می شود و داوطلبان می توانند  حداکثر تا 15 مهر نسبت به ثبت نام از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اقدام نمایند.

نیازآذری در مورد رشته محل های واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان در کلیه مقاطع تحصیلی نیز گفت: تمام این رشته محل ها دارای مجوزهای لازم می باشند و با توجه به ارتقاء سطح علمی و جذب هیات علمی جدید رشته های جدید نیز تا سال آینده اضافه خواهد شد.

برچسب‌ها : افزایش کیفیت آموزش و پژوهش - اولویت های استان - دانش بنیان - دکتر کیومرث نیازآذری - دکتر نیازآذری - متنوع سازی منابع درآمدی

آمار بازدید       امروز: 645    ديروز: 4368    اين ماه: 30113    تاکنون : 2519028