اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت مهر 1395

کد خبر: 602 تاریخ انتشار: 1395/7/28
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت مهر 1395

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت مهر ماه 1395 آزمون مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند برای انجام فرایند ثبت نام و تشکیل پرونده با در دست داشتن مدارک زیر از روز شنبه 1 آبان به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری واقع در کیلومتر 6 جاده دریا مراجعه نمایید.

ثبت نام از پذیرفته شدگان مجموعه فنی و مهندسی و علوم پایه در دانشکده فنی و مهندسی و پذیرفته شدگان مجموعه علوم انسانی در دانشکده علوم انسانی واحد انجام می شود.

مدارک مورد نیاز ثبت نام:

۱ - اصل شناسنامه عکس دار و ۲ سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه. ( اصل شناسنامه صرفا جهت تطبيق بوده و به صاحب آن مسترد خواهد شد.)

۲ - عکس ۴×۳ جدید ۶ قطعه و برای مشمولین ۱۲ قطعه ؛ مشخصات فردی پشت عکس ها نوشته شود.

۳ - اصل و دو برگ فتوکپی مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مرد.

۴ - اصل و دو برگ فتوکپی مدرك تحصيلي مقطع قبلي مورد تاييد مؤسسات آموزش عالي يا ادارات آموزش و پرورش بر حسب مقطع قبولي

۵ - اصل کارت ملی و ۲ سری فتوکپی از آن. ( اصل كارت ملي صرفا جهت تطبيق بوده و به صاحب آن مسترد خواهد شد.)

۶- ارائه رسيد بانكي مبني بر پرداخت هزينه خدمات آموزشي ، حق بيمه دانشجويي.(در باجه بانک ملی که در دانشگاه مستقر می باشد)

برچسب‌ها : تکمیل ظرفیت - ثبت نام - کارشناسی ارشد و دکتری

آمار بازدید       امروز: 1895    ديروز: 5717    اين ماه: 31992    تاکنون : 2737381