نیازآذری در جلسه شورای معاونین آموزشی و دانشجوی اس:

کوتاهی در امر آموزش بخشودنی نیست/ اتمام بورس اعضای هیات علمی موجب توسعه تحصیلات تکمیلی و افزایش سطح کیفی آموزش می شود.

کد خبر: 629 تاریخ انتشار: 1395/9/14
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه هیچ کوتاهی در امر آموزشی مورد بخشش نیست تاکید کرد تا معاونین آموزشی واحدها نظارت دقیق تر و بیشتری در روند فعالیت های آموزشی خصوصاً در مقطع دکتری تخصصی داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر کیومرث نیازآذری در هشمین شورای معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونین دانشجویی و فرهنگی واحدهای استان مازندران در بهشهر با بیان اینکه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که وظایف سازمانی خود را منطبق بر آیین نامه و بخشنامه انجام داده اند دچار مشکل نشده اند و نمی شوند گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه بزرگ است و می خواهد به رشد و تکامل خود ادامه دهد و لازمه آن اجرای دقیق و درست قوانین و مقررات است و هر واحدی یا هر مدیری که خارج از قوانین عمل کندبرای آن واحد مشکل ایجاد می کند که این مشکلات گریبانگیر سایر واحدها خواهد شد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بر اجرای دقیق آیین نامه ها و بخشنامه ها تاکید کرد و اظهار داشت: هدف از توسعه تحصیلات تکمیلی افزایش سطح کیفی آموزش و پژوهش در دانشگاه ها است و تمامی بخشنامه های سازمان مرکزی دانشگاه نیز بر این موضوع تاکید دارد.

وی با اشاره به مطالبات واحدهای استان از محل شهریه های دانشجویی گفت: مبلغ قابل توجهی از مطالبات واحدها مربوط به دانشجویانی است که یا درس خود را به پایان رسانده اند و یا از ترم های قبل به سیستم بدهکارند که معاونین آموزشی با هماهنگی معاونین اداری و مالی نسبت به بازگشت این وجوه باید اقدام کنند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران صدور هر گونه گواهی انشایی مبنی بر فارغ التحصیلی را ممنوع اعلام و تاکید کرد: معاونین دانشجویی واحدها باید با سرعت نسبت به صدور مدارک فارغ التحصیلی برای دانشجویانی که تسویه حساب را بطور کامل انجام داده اند اقدام نمایند و در صورت بروز هر گونه مشکل در فرایند صدور مدارک، معاونین واحدها شخصا نسبت به پیگیری  و حل مشکل اقدام نمایند.

نیازآذری به اهمیت اتمام بورسیه اعضای هیات علمی در روند توسعه تحصیلات و افزایش سطح کیفی آموزش اشاره کرده و تاکید کرد: اعضای هیات علمی واحدهای استان که بورسیه هستند باید تلاش کنند تا در زمان مقرر به تعهدات خود عمل کنند که در صورت عدم انجام تعهدات قرارداد بورس لغو خواهد شد.

وی با اشاره به اهمیت 16 آذر بعنوان روز دانشجو تاکید کرد واحدهای استان با برنامه های متعارف نسبت به برگزاری مراسم روز دانشجو اقدام نمایند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران بر برگزاری ملاقات عمومی روسا و اعضای هیات رییسه واحدها در روزهای سه شنبه تاکید کرد و گفت: ملاقات عمومی محل تجلی اقتدار هیات رئیسه واحدها نیست بلکه فرصتی برای خدمت بیشتر و استفاده اختیارات مدیران برای حل مشکل دانشجویان که ولی نعمتان و صاحبان این مجموعه بزرگ دانشگاهی اند می باشد.

وی در مورد فعالیت های فرهنگی نیز تأکید کرد: انجام هر گونه فعالیت فرهنگی موثر مورد تاکید و از اهداف دانشگاه است و حضور دکتر حسینی و همکارانشان در دفتر نهاد نمایندگی که از چهره های دانشگاهی هستند نیز یک فرصت خوب جهت هم افزایی و بهبود کمی وکیفی برنامه های حوزه فرهنگی است.

برچسب‌ها : بورس - توسعه تحصیلات - دکتر نیازآذری - شورای دانشجویی و فرهنگی - شوری آموزشی - واحد بهشهر

آمار بازدید       امروز: 4457    ديروز: 6263    اين ماه: 40817    تاکنون : 2746206