نیازآذری:داشتن مهارت در کنار دانش یک عامل کلیدی در آموزش رشته های علوم پزشکی است.

کد خبر: 659 تاریخ انتشار: 1395/10/8
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه اهمیت و حساسیت آموزش در رشته های علوم پزشکی بسیار بالاست افزود: داشتن مهارت یک عامل مهم و کلیدی در آموزش رشته های علوم پزشکی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی این واحد دانشگاهی در نشستی صمیمی با ریاست دانشگاه و اعضای هیات رییسه واحد به بیان نظرات و پیشنهادات خود برای پیشبرد اهداف آموزشی و پژوهشی دانشگاه پرداختند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی هزینه های بسیار زیادی را برای ایجاد خدمات رفاهی دانشجویان در طی سه دهه پرداخت کرده است گفت: خدماتی که دانشگاه آزاد اسلامی ارائه می کند نسبت به شهریه ای که از دانشجویان دریافت می نماید در مجموع هزینه ها کمتر است.

دکتر کیومرث نیازآذری با اشاره به بازدیدهای گروه های مختلف وزارت بهداشت ، درمان و علوم پزشکی از واحد ساری اظهار داشت: انجام این بازدیدهای مستمر موجب برطرف شدن ضعف های دانشگاه و افزایش و ارتقاء سطح کیفی آموزش و پژوهش می شود.

وی به موفقیت دانشجویان رشته پزشکی این واحد دانشگاهی در آزمون های سراسری مختلف اشاره کرد و گفت: علیرغم اینکه رشته پزشکی در طی چهار سال گذشته در واحد ساری فعالیت خود را آغاز کرده است از جایگاه بسیار مناسبی در سطح کشور برخوردار است و دلیل آنهم وجود کادر هیات علمی متخصص و مجرب و فضاها و امکانات آموزشی است.

نیازآذری با بیان اینکه مشی این دانشگاه در آموزش و تربیت افراد متعهد و متخصص است، همکاری دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران و سازمان تامین اجتماعی استان و بیمارستانهای آموزشی همکار را بسیار خوب و دلسوزانه و در جهت ارتقاء سطح کیفی آموزش عنوان و از روسا و مدیران نهادی های همکار در این حوزه تشکر و قدردانی کرد.

در ابتدای این جلسه نیز اعضای هیات علمی گروه های مختلف مجموعه علوم پزشکی نظرات خود را اظهار داشتند.

دکتر عباسی مدیرکل پزشک قانونی استان مازندران و عضو هیات علمی این دانشگاه با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بمراتب انگیزه بیشتری در آموزش و پژوهش دارند اظهار داشت: اقدامات و خدمات دانشگاه بگونه ای است که دانشجویان این دانشگاه تمایل بیشتری برای مشارکت در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی دارند.

وی جذب اساتید نخبه را یک عامل بسیار مهم برای افزایش سطح کیفی آموزش در رشته های پزشکی دانست و افزود: اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برای توسعه بخش های پاتولوژی و افزایش اسلایدها بسیار خوب بوده است که با حمایتهای دانشگاه در حال توسعه نیز می باشد.

در ادامه تعدادی از اساتید نظرات خود را در مورد عوامل موثر در رشد کمی و کیفی آموزش ، مشارکت بیشتر دانشجویان و افزایش سطح خدمات آموزشی و پژوهشی برای دانشجویان بیان کردند.

برچسب‌ها : اعضای هیات علمی - دانشجویان پزشکی - دکتر نیازآذری - علوم پزشکی - نشست صمیمی

آمار بازدید       امروز: 655    ديروز: 4368    اين ماه: 30123    تاکنون : 2519038