اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت بهمن 1395

کد خبر: 685 تاریخ انتشار: 1395/11/10
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت بهمن 1395

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت بهمن ماه 1395 آزمون مقطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی به اطلاع می رساند برای انجام فرایند ثبت نام و تشکیل پرونده با در دست داشتن مدارک زیر از روز شنبه 9 بهمن لغایت یکشنبه 17 بهمن به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری واقع در کیلومتر 6 جاده دریا مراجعه نمایید.

مدارک مورد نیاز ثبت نام:

۱ - اصل شناسنامه عکس دار و ۲ سری فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه. ( اصل شناسنامه صرفا جهت تطبيق بوده و به صاحب آن مسترد خواهد شد.)

۲ - عکس ۴×۳ جدید ۶ قطعه و برای مشمولین ۱۲ قطعه ؛ مشخصات فردی پشت عکس ها نوشته شود.

۳ - اصل و دو برگ فتوکپی مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه پذیرفته شدگان مرد.

۴ - اصل و دو برگ فتوکپی مدرك تحصيلي مقطع قبلي مورد تاييد مؤسسات آموزش عالي يا ادارات آموزش و پرورش بر حسب مقطع قبولي

۵ - اصل کارت ملی و ۲ سری فتوکپی از آن. ( اصل كارت ملي صرفا جهت تطبيق بوده و به صاحب آن مسترد خواهد شد.)

۶- ارائه رسيد بانكي مبني بر پرداخت هزينه خدمات آموزشي ، حق بيمه دانشجويي.(در باجه بانک ملی که در دانشگاه مستقر می باشد)

برچسب‌ها : بهمن 95 - تکمیل ظرفیت - ثبت نام

آمار بازدید       امروز: 4078    ديروز: 2238    اين ماه: 22781    تاکنون : 2413836