میزان عیدی اعضای هیات علمی واحدهای استان مازندران برای نوروز 96 مشخص شد

کد خبر: 701 تاریخ انتشار: 1395/11/25
در بیستمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران میزان عیدی اعضای هیات علمی واحدهای استان مشخص شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، در بیستمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که در واحد جویبار  برگزار شد میزان عیدی اعضای هیات علمی واحدهای استان به اتفاق آرای اعضای شورا مشخص شد.

دکتر کیومرث نیازآذری با بیان اینکه سازمان مرکزی میزان عیدی اعضای هیات علمی را حدود هفتصد و هفتاد هزار تومان عنوان کرد، ادامه داد: افزایش این میزان تا رقم یک میلیون و پانصد هزار تومان به عهده استان‌ها گذاشته شد که با در نظر گرفتن همه جوانب و مشکلات اقتصادی و صرف و صلاح دانشگاه این رقم در استان مازندران به میزان یک میلیون تومان برای واحدهای استان در نظر گرفته شد.

میزان عیدی کارکنان دانشگاه پیش تر به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شده است.

برچسب‌ها : استان مازندران - اعضای هیات علمی - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - میزان عیدی

آمار بازدید       امروز: 4448    ديروز: 6263    اين ماه: 40808    تاکنون : 2746197