نیازآذری خبر داد:

غرس 180 اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری + تصاویر

کد خبر: 731 تاریخ انتشار: 1395/12/15
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، بمناسبت روز درختکاری با کاشت چند اصله نهال گفت: تعداد 180 اصله نهال در واحد ساری غرس شد که بیشتر این نهال ها از نوع گلابی، سیب، گوجه سبز، هلو و ... است که با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی منطقه می توانند رشد خوبی داشته باشند و علاوه بر محصول موجب پوشش طبیعی و زیباتر محیط دانشگاهی شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی و آبخیزداری و روز درختکاری، دکتر کیومرث نیازآذری ، روز درختکاری را مناسبتی مهم برای دوستی بیشتر با طبیعت توصیف کرد و گفت: «درخت از زیباترین مظاهر خلقت و جلوه ای از تجلیات خداوند تبارک و تعالی است و درختکاری و حفاظت و حراست از آن در زندگی انسان نقش بسیار مهمی دارد.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه درخت نماد آبادانی ، شاخص نشاط ، مظهر حیات و زندگی و موجب تلطیف هوا و روح انسانی است اظهار داشت: «داشتن طبیعت سالم و پاک که از وجود درختان و طبیعت حاصل می شود موجب نشاط افراد می شود.»

وی با بیان اینکه زندگی در محیط زیبا و هوای پاکیزه و نیز بهره مندی از آب آشامیدنی سالم از ویژگیهای درختکاری است توصیه کرد: «تا برای آینده بهتر خومان و نسل های بعدی همه افراد جامعه در این روز یک نهال بکارند و سهمی در آینده بهتر برای خود و فرزندان خود داشته باشند.»

معاونین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نیز با کاشت نهال رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندراتن را همراهی کردند.

برچسب‌ها : استان مازندران - دکتر نیازآذری - روز درختکاری - غرس 180 نهال - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 4734    ديروز: 8791    اين ماه: 13525    تاکنون : 2718914