دکتر صالحی تاکید کرد:

برگزاری همایش"زن و کار آفرینی" / تکمیل بانک اطلاعاتی بانوان فرهیخته در سال 96

کد خبر: 732 تاریخ انتشار: 1395/12/16
رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه همایش بانوان فرهیخته واحدهای استان با عنوان "زن و کار آفرینی" در سال آینده برگزار خواهد شد گفت: بر اساس برنامه این همایش در شش ماهه اول سال 96 در یکی از واحدهای استان برگزار خواهد شد و شرایط برای حضور کلیه بانوان فرهیخته عضو هیات علمی، کارمند و دانشجو فراهم خواهد آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، در پنجمین جلسه شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که در واحد ساری برگزار شد دکتر محمد صالحی با بیان اینکه شورای زنان یک شورای راهبردی جهت تصمیم گیری در حوزه زنان است هدف از برگزاری این جلسه را بررسی فعالیت های یکساله این شورا  و برنامه ریزی برای سال 96 عنوان کرد.

رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، با بیان اینکه شورای زنان فرهیخته هدفمند و با برنامه برای جذب بانوان در دانشگاه فعالیت می کند ادامه داد: دستاوردها فرهنگی ، هنری و علمی و موفقیت های زنان در حوزه های مختلف باید بیشتر اطلاع رسانی شود تا انگیزه برای حضور بانوان فرهیخته واحدهای استان بیشتر گردد.

وی به اهمیت تکمیل بانک اطلاعات بانوان واحدهای استان اشاره کرد و افزود: یکی از ماموریت های مهم این شورا شناسایی بانوان فرهیخته است و کلیه واحدها استان نسبت به جمع آوری و ارسال اطلاعات همکاری لازم را داشته باشند.

وی به ضرورت اجرای طرح های برون دانشگاهی توسط بانوان فرهیخته اشاره و اظهار کرد: رییس شورای زنان فرهیخته استان موضوع ها و طرحهایی که در ارگانها و نهادهای مختلف که توسط بانوان عضو هیات علمی قابل بررسی و تحقیق است را به نمایندگان این شورا در واحدهای  ارسال کند.

صالحی به اهمیت آموزش در حوزه بانوان اشاره کرد و افزود: در سال آتی 4 کارگاه برای جمعیت بانوان فرهیخته استان با هدف افزایش توانمندی و کارآمدی بانوان برگزار خواهد شد.

وی بر تعامل شورای زنان فرهیخته با روابط عمومی واحدهای استان برای معرفی موفقیت ها و دستاوردهای بانوان جهت انعکاس در رسانه ها  تاکید کرد.

برچسب‌ها : دکتر محمد صالحی - زن و کارآفرینی - شورای زنان فرهیخته - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 926    ديروز: 4984    اين ماه: 926    تاکنون : 2913919