در شورای تخصصی پژوهشی و برنامه ریزی تاکید شد:

نیازآذری: شرکت های دانش بنیان محصول مورد نیاز بازار و جامعه را تولید عرضه کنند/خاطره ای از سفر آیت الله هاشمی به ساری

کد خبر: 737 تاریخ انتشار: 1395/12/23
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، با بیان رقم بودجه ای مورد نیاز در حوزه پژوهش و درآمدهای غیر شهریه ای گفت: « واحدهای دانشگاهی از طرحهای پژوهشی که منجر به درآمدی می شوند حمایت کنند تا شرکت های دانش بنیان محصول مورد نیاز بازار و جامعه را تولید و این محصولات را به بازار عرضه نمایند.»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، دکتر کیومرث نیازآذری در هشتمین شورای پژوهش و فناوری و هفتمین شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در واحد ساری، با تاکید بر تاسیس و گسترش فعالیت شرکتهای دانش بنیان گفت:  انجام فعالیت واحدها در قالب هسته های فناور، مراکز رشد، شرکت های دانش بنیان و تبدیل ایده به پدیده باید از قالب جلسه خارج و به تولید محصول منتج شود و ملاک پیشرفت در این زمینه نیز تولید محصول و عرضه به بازار است در غیر اینصورت 12 درصد بودجه غیر شهریه ای در سال آتی تامین نخواهد شد.

نیازآذری با اشاره به نقش ارزنده آیت الله هاشمی در پیشرفت و ارتقا دانشگاه اظهار کرد: به گواهی همه ی گواهان، موافقین و مخالفین آیت الله هاشمی(ره) ضمن اینکه نعمت بزرگی برای انقلاب و نظام بود، منشع خدمات ارزنده و فراموش نشدنی و  نعمت وصف ناپذیری برای  مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی نیز بود و حتی بعد از رحلت نیز بعنوان یک پشتوانه و مرجع برای فعالیتهای دانشگاه می باشد.

وی با بیان اینکه آیت الله هاشمی(ره) از هوش بالایی برخوردار بود به خاطره ای ازسفر ایشان در سال  74 برای افتتاح چند پروژه به شهر ساری اشاره کرد و گفت: زمانی که آیت الله هاشمی(ره) به مازندران و ساری آمدند به اتفاق ایشان به شرکت صنایع چوب و کاغذ برای بازدید و افتتاح رفتیم و زمانی که مدیران مربوطه گزارش می دادند آقای هاشمی به دقت توجه می کردند و در پایان گفتند گزارشات شما در حوزه های کاشت و برداشت متناقض است و با این روند اهداف پیش بینی شده محقق نمی گردد و باید برخی از برنامه های خود را اصلاح نمایید.

نیازآذری با بیان اینکه دانشگاه یک مجموعه سازمان یافته و تشکیلاتی است بر  برنامه محوری واحدهای دانشگاهی تاکید کرد و گفت: دانشگاه با برنامه ریزی زنده است و باید با تدبیر و چاره اندیشی برای رشد بیشتر مجموعه عمل کنیم.

وی با توصیه به پرهیز از کارهای اقتصادی سبک و بی فایده و غیر علمی اظهار کرد: باید تلاش و فعالیت واحدها بگونه ای باشد که آثار و برکات حاصل از نیز در واحدها لمس شود و از کارهایی که جز هزینه برای مجموعه فایده ای ندارد دوری کرد.

وی ادامه داد: همه واحدهای استان عضو یک مجموعه به نام دانشگاه آزاد اسلامی استان هستند و با کارگروهی و جمعی باید برای تحقق برنامه های استان مشارکت و همکاری داشته باشند.

نیازآذری با بیان اینکه اختراع،تنوع ،توسعه و پویایی در کارهای افتصادی دانش بنیان حائز اهمیت است افزود: از مخترعان و صاحبان فکر و ایده حمایت می کنیم و نحوه همکاری واحدها با صاحبان طرح و ایده و مخترعان، مشارکت واحد تا سقف 35 درصد در طرح ها است و واحدها نمی تواند حق مالکانه که برای دانشگاه که تعهد آور است ایجاد نمایند و کلیه طرحها با تصویب هیات امنای استان جنبه اجرایی پیدا می کنند.

وی با بیان اینکه صرف تاسیس و راه اندازی مراکز رشد برای واحدها کافی نسیت ادامه داد: عملکرد مراکز رشد نیز ارزیابی می شود و اگر واحدهای دارای مرکز رشد فعال نداشته باشند و نتوانند هسته های فناور را جذب و امتیاز لازم را کسب کنند مجوز فعالیت مرکز رشد آن  واحد لغو خواهد شد.

نیازآذری با اشاره به اهمیت اجرای دقیق بخشنامه های سازمان مرکزی و مصوبات شوراهای تخصصی استان در واحدهای استان از برگزاری کارگاه اختصاصی برای کلیه مسئولین جهت آشنایی با نحوه اجرای بخشنامه ها در سال آینده خبر داد.

وی با توجه به اهیمت فعالیتهای اقتصادی دانش بنیان گفت: تا زمینه برای حضور افراد صاحب نظر و با تجربه جهت آموزش و آشنایی مسئولین و علاقمندان به  روند انجام فعالیتهای دانش بنیان و تبدیل ایده به پدیده در سال آتی در استان فراهم شود.

نیازآذری با اشاره به اینکه ذات پژوهش تحقیق و نوآوری است به معاونان پژوهشی واحدهای استان تاکید کرد تا مطابق قوانین با اعضای هیات علمی که هیچ تلاشی برای ارتقا پایه و مرتبه علمی نکرده اند برخورد شود.

برچسب‌ها : آیت الله هاشمی رفسنجانی - دانش بنیان - دکتر نیازآذری - شورای برنامه ریزی و اقتصاد دانش بنیان - مرکز رشد - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 4732    ديروز: 8791    اين ماه: 13523    تاکنون : 2718912