آغاز ثبت‌نام آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی / واحد ساری میزبان آزمونEPT

کد خبر: 742 تاریخ انتشار: 1396/1/15
ثبت نام آزمون EPT فروردین دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران به نقل از آنا، این ثبت نام تا ساعت 24 روز جمعه 18 فروردین ادامه دارد. آزمون EPT در روز جمعه 25 فروردین 96 به طور همزمان در شهرهای تهران، شیراز، تبریز، مشهد، اصفهان، اهواز، آمل و کرمان، رشت، ساری و کرمانشاه برگزار خواهد شد و دریافت کارت ورود به جلسه از روز چهارشنبه 23 فروردین شروع می‎شود.

داوطلبان در صورت تمایل می‌توانند برای ثبت‌نام به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی ENGLISH.IAU.AC.IR مراجعه کنند و از منابع و بودجه‌بندی سوالات این آزمون آگاهی یابند.

پس از برگزاری آزمون، کلید و سوالات از طریق این سامانه در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نیز میزبان داوطلبان این آزمون خواهد بود.

نکته: به اطلاع داوطلبان گرامی شرکت در آزمون EPT می رساند برای همکاران و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی(حق التدریس و تمام وقت و پاره وقت) مطابق بخشنامه شماره ۳۴۴۶۷/آ مورخ ۹۳/۱۱/۵ انتخاب واحد دانشگاهی محل اشتغال به عنوان حوزه امتحانی ممنوع می باشد.ضمنا متقاضیان استفاده از سهمیه رزمندگان لازم است کد رهگیری ۱۲ رقمی را به منظور استفاده از امتیاز این سهمیه در محل مربوطه درج نمایند.

برچسب‌ها : آزمون EPT - آمادگی آزمون EPT - دانشجویان - داوطلبان - دکتری تخصصی - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 7507    ديروز: 6607    اين ماه: 125475    تاکنون : 3038468