با حکم دکتر میرزاده:

عضو هیات علمی واحد ساری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت

کد خبر: 752 تاریخ انتشار: 1396/1/28
دکتر علیرضا مجیدیان استادیار و عضو هیات علمی تمام وقت گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با حکم دکتر حمید میرزاده به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، با صدور حکمی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مرتبه علمی علیرضا مجیدیان استادیار و عضو هیات علمی تمام وقت گروه آموزشی مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت.

در حکم میرزاده آمده است: باتوجه به پیشنهاد کمیته منتخب واحد ساری در خصوص ارتقای مرتبه جنابعالی به دانشیاری، موضوع در نود و نهمین نشست هیات ممیزه دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

میرزاده ضمن تبریک به مجیدیان در حکم خود آورده است: به موجب این حکم از تاریخ 2 شهریور 95 به مرتبه دانشیاری گروه آموزشی مربوطه در دانشگاه آزاد اسلامی ارتقا می‌یابید.

در پایان این حکم آمده است: امید است در مرتبه جدید نیز با تاییدات خداوند تبارک و تعالی، منشا خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های موثرتری بردارید.

مجیدیان از سال 1375 عضو هیات علمی واحد ساری بوده که حاصل تلاش‌‏های پژوهشی این عضو هیات علمی انتشار بیش از 18 مقاله معتبر ISI ، 19 مقاله در همایش های علمی برجسته ملی و بین المللی و ترجمه و تالیف 5 جلد کتاب است.

برچسب‌ها : ارتقا علمی - دانشیاری - دکتر مجیدیان - علیرضا مجیدیان - گروه مهندسی مکانیک - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 681    ديروز: 4368    اين ماه: 30149    تاکنون : 2519064