چهارمین کنگره 250 شهید دانشجو و اولین سالگرد شهدای خانطومان استان مازندران در واحد ساری

کد خبر: 769 تاریخ انتشار: 1396/2/19

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، چهارمین کنگره 250 شهید دانشجوی استان مازندران و اولین سالگرد شهدای خانطومان  استان مازندران و سومین سالگرد شهدای گمنام واحد ساری صبح امروز با حضور جمع کثیری از دانشجویان ، اساتید، کارکنان، خانواده های شهدا و مسئولین لشکری و کشوری در واحد ساری برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر کیومرث نیازآذری ضمن خیرمقدم  با اشاره به دسیسه های دشمنان برای جنگ افروزی سردار قربانی را بعنوان  سندی  زنده و ارزشمند از وقایع جنگ معرفی کرد.
در ادامه  این مراسم سردار سرتیپ مرتضی قربانی با اشاره به خاطراتی ازسالهای جنگ تحمیلی به اهمیت حماسه آفرینی شهدای مدافع حرم پرداخت.
سپس  حاج صادق آهنگران به مداحی و مرثیه سرایی پرداخت.
در پایان این مراسم نیز از خانوده های شهدای دانشجو و شهدای مدافع حرم استان مازندران  تجلیل و قدردانی شد.

برچسب‌ها : دکتر نیازآذری - سردار مرتضی قربانی - شهدای دانشجو - شهدای گمنام - شهدای مدافع حرم - صادق آهنگران - یادواره شهدا

آمار بازدید       امروز: 1459    ديروز: 4984    اين ماه: 1459    تاکنون : 2914452