گزارش تصویری از جشن بزرگ نیمه شعبان

کد خبر: 771 تاریخ انتشار: 1396/2/24
جشن بزرگ نیمه شعبان با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و جمع کثیری از دانشجویان در واحد ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری، جشن بزرگ نیمه شعبان با حضور دکتر کیومرث نیازآذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندر، دکتر حسینی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان، معاونین و  و جمع کثیری از دانشجویان در سالن آمفی تئاتر واحد ساری برگزار شد.

در این مراسم دکتر کیومرث نیازآذری با تبریک اعیاد شعبانیه به جایگاه نیمه شعبان و وظایف مردم در دوران غیبت حضرت اشاره و بر لزوم مشارکت همه ی آحاد جامعه خصوصا مشارکت قشر دانشگاهی در انتخابات پیشرو تاکید کرد.

رونمایی از موسیقی با نام ایران توسط هنرمند جوان سهیل سلیمانی و اجرای هنرمند طنز قارنلی و تجلیل از شاعر و نویسنده دانشجو که اشعار و دلنوشته های در مدح امام زمان(عج) سرودند و نیز اهدا جوایزی به قید قرعه به حاضرین از دیگر برنامه های این جشن بوده است.

برچسب‌ها : امام زمان (عج) - جشن - دکتر نیازآذری - نیمه شعبان - ولادت

آمار بازدید       امروز: 1458    ديروز: 4984    اين ماه: 1458    تاکنون : 2914451