بازدید سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از فضاهای آموزشی و آزمایشگاه های واحد ساری

کد خبر: 772 تاریخ انتشار: 1396/2/26
دکتر علی محمد نوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه سفر یک روزه به استان مازندران از مجموعه آزمایشگاه‌ها، کارگاه ها، کتابخانه و دانشکده علوم پزشکی واحد ساری بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی محمد نوریان که برای شرکت در جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران، به ساری سفر کرده است، از مجموعه دانشکده پزشکی و آزمایشگاه‌های دانشگاه واحد ساری بازدید کرد.

نوریان با بازدید از آزمایشگاه های تخصصی داندانپزشکی واحد ساری در جریان وضعیت رشته دندانپزشکی این واحد قرار گرفت.

بازدید از امکانات و فضاهای آموزشی دانشکده علوم پزشکی مانند CPR ، قلب و تزریقات، اتاق عمل، ریکاوری، ایستگاه جراحی، زنان و زایمان، ارتوپدی، جراحی وارتوپدی، ارولوژی، اطفال، ENT چشم، پراتیک مامایی و پرستاری از دیگر جاهایی بود که دکتر نوریان بازدید کرد.

شایان ذکر است، در این بازید رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و جمعی از مسئولان واحد ساری دکتر نوریان را همراهی می کردند.

برچسب‌ها : بازدید - دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری - نوریان - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 1453    ديروز: 4984    اين ماه: 1453    تاکنون : 2914446