دکتر نوریان وارد ساری شد/ ادای احترام سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به مقام شامخ شهدا

کد خبر: 773 تاریخ انتشار: 1396/2/26
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز برای شرکت در جلسه شورای استان مازندران، وارد شهر ساری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی محمد نوریان با ورود به ساری،پس از استقبال رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاهی، با حضور در گلزار شهدای گمنام واحد ساری، یاد و خاطره قهرمانان دفاع مقدس را گرامی داشت.

دکتر نوریان با حضور در کنار قبور شهدا و ادای احترام به ساحت شهیدان امنیت امروز ایران اسلامی را مدیون ایثارگری همه مجاهدان راه خدا دانست.

وی با بیان خاطره ای از اولین روز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی و استقبال مردم، این روز را یکی از ماندگارترین خاطرات زندگی خود عنوان کرد.

بازدید از فضاهای آموزشی، امکانات دانشکده‌های پزشکی و دندانپزشکی واحد ساری و شرکت در جلسه شورای استان مازندران از جمله برنامه‌های سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در این سفر یک‌روزه است.

برچسب‌ها : دکتر علی محمد نوریان - دکتر نیازآذری - قبور شهدا - مقام شامخ - نوریان

آمار بازدید       امروز: 1450    ديروز: 4984    اين ماه: 1450    تاکنون : 2914443