اطلاعیه مهم:

قابل توجه متقاضیان انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 801 تاریخ انتشار: 1396/4/3
در انتخاب رشته سال ۹۶ عجله نکنید. بخشی از رشته شهرهای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامي در روزهاي آتي اعلام مي گردد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو به خبرگزاری مهر گفت: انتخاب رشته کارشناسی ارشد سال ۹۶ اين دانشگاه از اول تيرماه ۹۶ آغاز شده است.
دکتر علیرضا رهایی گفت: بخشی از رشته محل هاي کارشناسي ارشد اين دانشگاه از سوي وزارت علوم تصويب شده و طبق برنامه ريزي صورت گرفته انتخاب رشته کارشناسي ارشد سال ۹۶ از امروز آغاز شد.
وی افزود: ارزیابی بخش دیگر از رشته هاي کارشناسي ارشد اين دانشگاه نيز در وزارت علوم درحال انجام است که نتايج آن در این هفته اعلام خواهد شد.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: طی روزهای شنبه و یکشنبه، ۳ و ۴ تيرماه اصلاحيه مربوط به انتخاب رشته کارشناسي ارشد اين دانشگاه اعلام خواهد شد.
برچسب‌ها : آزمون کارشناسی ارشد - دانشگاه آزاد اسلامی - دکتر رهایی - معاون آموزشی

آمار بازدید       امروز: 1406    ديروز: 4984    اين ماه: 1406    تاکنون : 2914399