دکتر مظلومی عنوان کرد:

واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران میزبان داوطلبان آزمون سراسری خواهند بود

کد خبر: 803 تاریخ انتشار: 1396/4/14

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، رییس شورای معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه اکثر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان میزبان داوطلبان آزمون سراسری سال 96  خواهند بود گفت : واحدهای ساری ، نکا، جویبار، قائمشهر، نور،تنکابن، چالوس میزان داوطلبان آزمون سراسری در روزهای پنج شنبه و جمعه خواهند بود.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با بیان اینکه آزمون سراسری سال 1396 در روزهای پنج شنبه 15 تیر و جمعه 16 تیرماه برگزار می شود ادامه داد: این آزمون در دو روز و چهار نوبت صبح و عصر برگزار خواهد شد و در واحد ساری بیش از 5200 داوطلب با هم به رقابت خواهند پرداخت.

مظلومی بر حضور بموقع داوطلبان در حوزه امتحانی تاکید کرد.

برچسب‌ها : آزمون سراسری - استان مازندران - دکتر مظلومی - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 1409    ديروز: 4984    اين ماه: 1409    تاکنون : 2914402