آغاز رقابت داوطلبان آزمون سراسری از صبح امروز در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان + تصاویر

کد خبر: 804 تاریخ انتشار: 1396/4/15
همزمان با سایر حوزه های امتحانی آزمون سراسری رقابت داوطلبان آزمون سراسری از صبح امروز در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان نیز آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، رقابت داوطلبان آزمون سراسری سال 1396 از صبح امروز آغاز شد.

آزمون سراسری سال 96 در روزهای پنج شنبه و جمعه و در نوبت های  صبح و عصر برگزار خواهد شد.

در استان مازندران هفت واحد دانشگاه آزاد اسلامی ساری ، نکا، جویبار، قائمشهر، نور،تنکابن و چالوس میزان داوطلبان آزمون سراسری خواهند بود.

واحد ساری میزبان بیش از 5200 داوطلب آزمون سراسری خواهد بود.

برچسب‌ها : آزمون سراسری - آزمون سراسری - سال 96 - سال 96 - واحد ساری - واحد ساری

آمار بازدید       امروز: 1410    ديروز: 4984    اين ماه: 1410    تاکنون : 2914403