نوید محسنی: 8 و 9 مرداد آخرین مهلت برای حضور متاخیرین مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران

کد خبر: 827 تاریخ انتشار: 1396/5/6
مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری و استان مازندران با اشاره تمدید مهلت مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال 1396 دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آخرین مهلت برای مصاحبه از داوطلبان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران روزهای یکشنبه 8 و دوشنبه 9 مرداد ماه است.

نوید محسنی با بیان اینکه هفت واحد دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران مجری مقطع دکتری تخصصی هستند اظهار کرد: مصاحبه کلیه داوطلبان آزمون دکتری تخصصی واحدهای استان مازندران در واحد ساری انجام می گیرد و داوطلبان هر رشته/گرایشی را که در واحدهای استان انتخاب کرده اند برای مصاحبه باید  به واحد ساری مراجعه نمایند.

دبیر شورای اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در مورد زمان مصاحبه نیز گفت:  مصاحبه داوطلبان تنها در نوبت صبح برگزار می گردد که از ساعت 8 صبح در دانشکده فنی و مهندسی واحد ساری آغاز می شود و داوطلبان در  رشته گرایش های مختلف می توانند در یکی از روزهای 8 یا 9 برای مصاحبه به واحد ساری مراجعه نمایند.

وی در مورد مدارک تحویلی داوطلبان تاکید کرد: ارائه یک فیش بانکی 70 هزار تومانی مخصوص صاحب حساب برای هر رشته گرایش، تکمیل و تحویل فرم مشخصات اولیه،  تحویل یک نسخه کپی از کلیه مستندات علمی و بهمراه داشتن اصل مدارک و مستندات علمی برای بررسی از جمله نکات مهمی است که داوطلبان باید به آن توجه نمایند.

محسنی با بیان اینکه مهلت مجدد برای متاخرین دیگر تمدید  نخواهد شد اظهار کرد: داوطلبان برای اطلاع دقیق از شرایط و ضوابط و مدارک لازم جهت حضور در جلسه مصاحبه به سامانه اختصاصی داوطلبان مصاحبه دکتری در وب سایت واحد ساری به نشانی www.iausari.ac.ir مراجعه نمایند.

برچسب‌ها : آزمون دکتری - اطلاعیه - مصاحبه دکتری - نوید محسنی

آمار بازدید       امروز: 165    ديروز: 3345    اين ماه: 111526    تاکنون : 3024519